Cobalt PC, X360, XBOXONE

A Minecraft készítői ezúttal kiadóként csillogtatják meg stílusukat, a Cobalt a bányászszimulátor óta készült első Mojang játék.
1456684200

Cobalt teszt

Megérkezett a Minecraft készítőinek legújabb játéka. A Cobalt egy oldalnézetes szaladgálós, lövöldözős, gránátozós, ütlegelős, gurulós, ugrálós, csúszós, mászós, táncolós, lootolós, hackelős sci-fi akcióbomba. És nagyon aranyos.
1454515201

Megjelent a Mojang új játéka, a Cobalt

A cím kicsit csal, elvégre az akció-orentált platformert a svéd Oxeye Game Studios készítette, a Mojang csak a kiadásért felel. A launch trailer kiváló hangulatfokozó, érdemes megtekinteni.
1454353800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elkövetkező napokban idegenekre vadászunk, kamiont vezetünk az Egyesült Államok útjain, levezetésként pedig kiéljük a Naruto-mániánkat. Íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierjei!
1453111200

Már csak két hetet kell várni a Cobaltra

Már csak két hét, és letölthetővé válik a Cobalt, az a játék, amelynél a Minecraftet jegyző Mojang kiadóként segített be. A címet még október végén halasztották el februárra, és úgy tűnik, már nem variálnak többet a korábbi terveken.
1445876760

A Cobalt sem jelenik már meg idén

A Cobalt az eredeti tervek szerint a héten jelent volna meg, azonban a fejlesztők (és a kiadóként tevékenykedő Mojang) bejelentették, hogy csak a jövő év februárjában tudják befejezni a munkálatokat.
1438707720

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.