Vadi új LEGO Harry Potter trailer érkezett

  • Írta: Daks
  • 2010. március 27.
  • Videó
Link másolása
This summer, it's time to get Sirius - hirdeti az új LEGO Harry Potter trailer. A játék a varázslótanoncok első négy évét fogja feldolgozni, a megszokott mókás formában!
This summer, it's time to get Sirius - hirdeti az új LEGO Harry Potter trailer. A játék a varázslótanoncok első négy évét fogja feldolgozni, a megszokott mókás formában!


Nem mindennapi látogatást tehetünk hamarosan a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A Harry Potter világa idén nyáron LEGO formában éled újjá előttünk, a Star Wars, a Batman és az Indiana Jones feldolgozásokhoz hasonlóan pedig ezúttal is rengeteg humorra és rejtett kis gagekre számíthatunk. De nem húznánk tovább a szót, következzen a harmadik év trailere!
20.
20.
kazuma89
Most ez kijön ps2re is?Platformnál azál..Pedig ugy halottam hogy nem...
19.
19.
triplet
Tüü-tü-tü-tü-tü-tü-tütüXDdd

Nagyon fajintosXD
18.
18.
Neptunusz
Eddig nem próbáltam még egy LEGO játékot sem, mert elég gyerekesnek tűnt, de a Harry Pottert imádom. Mind a 7 könyvet legalább háromszor elolvastam, úgyhogy ezt biztos kipróbálom :)
17.
17.
Malazia
De ha egyszerűen paraszt a srác ?

Nincs mit tenni...oda kommentelj gyökér, ahol nem ócsárolod a gamet...
16.
16.
Macifasz
#14: Most ne játszd a sértődöttet srác. Ha nem tetszik azzal nincs baj, de ezt nem paraszt stílusban kéne mások tudatára adni.;-)
15.
15.
Mathia$
Nekem az Indy folytatása nem tetszett, hp-t meg rühellem szal ez most kimarad, de lehet jobb is. Nem akarok újabb lego őrületet :)
14.
14.
Davidhux
Juppi!!! Kockaemberek támadása. Tréler el való vontatása. Szuper !!!!
13.
13.
Ajax
Nekem ez kötelező darab lesz.nagyon bejött az SW is
12.
12.
Slik
#6: Gratulálok falusi paraszt szinten vagy, azt se tudod miről beszélsz... köcsög
11.
11.
Macifasz
Ejjjj, ez nagyon nagy poén lesz. Bár a Lego SW és Lego Indy nem jött be annyira, de a Legao Batman igen,így ennek is adok egy esélyt.
10.
10.
TEEBEEX360
Ez hatalmas game lesz!Amúgy is hatalmas rajongója vagyok a Harry Potter sorozatnak.Ez nálam kötelező vétel lesz!Megvan az összes film,a játékok(ps1=1-2,classic xbox=1-2-3-4,box360=5-6) és majd ez!Good lesz!



6=Ez aztán értelmes hozzászólás volt!Grat hozzá!Ügyes vagy kisfiam!
9.
9.
Jocilus
#6: Szerintem te még nem játszottál ilyen játékkal...Nagyon jó hangulata van és tele van rengeteg poénnal.A helyedben kipróbálnám vmelyiket! ;)
7.
7.
bzsp
sztem naon jó, tuti élvezni fogom :D
7.
7.
giga321
Szeretem a Harry Pottert elis olvastam mind a 7 kötetet. És a játékokból is játszottam az 1-6 ig ki is vittem mindeggyiket ez sem lesz kivétel.
6.
6.
Davidhux
Egy rakat szar. Ganéval egyenlő. Vagy nomrálisan játszunk de nekem nemkell lófasz legó fos. Legózzá kézzel úgymég legalább izgalmas is.
5.
5.
packos
Reméljük azért az 5-7-ig sem marad ki sztem egész jó kis game lessz :D
4.
4.
Maxxer
LEgo Universe Bétára akik jelentkeztek ,nézzék meg a mail.-jukat , mostjött ,bétakulcs:D
3.
3.
mnmn1
mekkora o_O kötelező!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...