Heavy Rain - öt hét után túl az egymillión

Link másolása
Mint tudjuk, a Heavy Rain erősen rétegjáték, ezért kétséges volt, hogy a elvárt mértékben teljesít majd az eladási listákon - szerencsére nem volt itt probléma.
Mint tudjuk, a Heavy Rain erősen rétegjáték, ezért kétséges volt, hogy a elvárt mértékben teljesít majd az eladási listákon - szerencsére nem volt itt probléma.


A Sony és a Quantic Dream számára nagy hír volt, hogy a Heavy Rain öt hét alatt elérte az egymilliós eladásokat. A játék, ami a legtöbb állítás szerint jobban hasonlít egy interaktív filmhez, mint hagyományos játékhoz, csatlakozott a God of War III-hoz és a Final Fantasy XIII-hoz, mint olyan márciusi cím, ami már túl van azon a bizonyos álomhatáron.

Érdekel, hogy milyen lett a Heavy Rain!
Irány, olvasd el Ca$h tesztjét!
26.
26.
Netsu
#15: Ebben igazad van,de szerintem ahhoz is meg van a joga,hogy ne mondja el,oltások nélkül. Amúgy meg fogalmam nincs miért érdekel ez ennyire mindenkit,hogy hol nyerte.Ha elmondaná,tömegesen regisztrálnának az emberek az oldalra,annak reményében,hogy most ők is nyerni fognak zsinórban 5x a nyereményjátékon,csak mert neki mákja volt :D?
25.
25.
izomkukac
#23: grat, nem tudom miért nem lehet megmondani de m1...
24.
24.
kratos83
#18: Neked meg mi bajod van?
23.
23.
DonCougar
21.
21.
Sir-Vival
Ki gondolta volna? Ez a jó: amikor egy jó játékhoz társul nagy hírverés. Meglett az eredménye. De ha nem reklámozták volna, magától nem itt tartana.
20.
20.
Batri
#20: imádom az ilyen válaszokat...

a legtöbb játékot a Wii örökölt meg a ps2-től, márcsak azok miatt is érdemes Wii-t venni. És amiket még felsorolt exkluziv cimek mind-mind fantasztikusak. A Mario Galaxy a generáció legjobb platformere...
19.
19.
Beau
#19: Szerintem PS3 mert jobban ki tudod használni és a játékok is jobbak hozzá.
18.
18.
triplet
Nem tudom mi legyen: El akarom adni a boxomat,és venni egy másik konzolt. De nem tudom milyet: PS3 vagy Wii. A PS3 a GowIII,Heavy Rain,Uncharted 2, és az új wipeout miatt(asszem itt olvastam hogy lesz).

A Wii-t azért mert lehet "gagyibb" a grafika, de ott van a remek endless ocean 2, a New super mario bros,Mario galaxy,Red Steel 2,Dead Space: Extraction.



Melyik legyen?:S
16.
16.
DonCougar
Lehet hogy hülyén hangzik de mi az a PSC? Valaki eltudná küldeni a linkjét?
15.
15.
kratos83
#15: Igaz

Amúgy szerintem is PSC-n nyerte már csak a nickböl rá lehet jönni.
14.
14.
Batri
#14: hát nemtom... mi utoljára oviban játszottunk ilyen "akkorsemmondommeghogymivannálam" játékot, alapsuliban már ciki volt. És nem dől össze a világ, ha elmondja hogy hol nyerte.
13.
13.
Netsu
#13: Hagyd,tudod vannak ilyen gyökerek,akik azt hiszik,hogy joguk van mindig mindent tudni,és ha valamit nem szeretne valaki elmondani nekik,azt már rögtön leoltják! :)

Egyébként biztos jó játék lehet,kár,hogy nekem nem adatott meg 1 PS3.. :)
11.
11.
Slik
#8: lol látszik rajtad hogy 12 éves vagy... szánalmas
10.
10.
Mathia$
Egy ilyen játéktól ami ráadásul exklúzív ez nem kis teljesítmény.
9.
9.
klemid
#8: Mit kell ezen nem elmondani? Mintenki tudja, ismeri azt az oldalt.

5.
5.
DonCougar
De mákos ember vagy hogy ennyi mindent nyersz.:D
5.
5.
Slik
#5: Hol nyersz te ennyi dolgot? xD
3.
3.
DonCougar
#1: De jó neked.:D:D Remélem nyomod is vele unalomig.:D
2.
2.
joati
#1: És neked hogy tetszett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...