Az EA is beszáll a Secret Worldbe

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A norvég Funcom leszerződött az Electronic Artscal, a The Secret World az EA partneri programja alatt fog megjelenni. Az MMORPG várható érkezéséről még mindig nem tudunk semmit, de bízzunk benne, hogy a mostani bejelentéssel felgyorsulnak a dolgok a játék körül.

A 2007-ben bejelentett MMORPG mögött az Anarchy Online-t és az Age of Conant is jegyző norvég Funcom áll. A játék megjelenését szeptemberben csúsztatták el, miután a csapat némi spórolás végett Norvégiából a kanadai Montrealba költözött el. Azóta nem hallottunk a The Secret World felől, és fogalmunk sincs, hogy mikor érkezhet a játék.

A dolgok azonban felgyorsulhatnak, miután az Electronic Arts is beszállt a játék terjlesztésébe: a The Secret World konkrétan az EA Partners program alatt fog megjelenni, amely olyan fejlesztőket terel egy zászló alá, akik ugyan nem akarják elveszíteni a függetlenségüket, viszont szeretnének egy jó kiadói partnert találni maguk mellé - az EA Partners révén jelent meg a The Orange Box, a DeathSpank és az APB is többek között.

A The Secret World a mi világunk egy alternatív dimenziójába enged betekintést, amelyben három okkultista frakció küzd egymással többek között olyan stratégiai helyszínekért, mint New York, Szöul vagy Egyiptom. Természetesen ez a világ egészen más, mint a miénk: sokkal sötétebb és bizarrabb, az utcákat pedig rusnya lények lepték el. A játék PC-re és Xbox 360-ra készül.

8.
8.
Irasalgor
Tetszik az EA partnerpolitikája...magának is pénzt termel és a fejlesztők is haladhatnak a játékaikkal
7.
7.
KiCsi MexXiS
Remélem már ebbe az évbe megjelenik
6.
6.
Sheodon
#4: És ne hagyjuk ki a DCUO-t sem, ami pont ennek az ellentetje: csak PC-re és PS3-ra jön ki. Na meg most lett ingyenes nemrég a LOTR:O, szóval az is sokat dob a latba.

Érdekesen néz ki amúgy, ha más nem, 1-2 gameplay videót megnéznék belőle, hogy mi is ez.
2.
2.
XDannyL
Már sok képet meg videót láttunk... Jáccani akarok veleee!!! xD
1.
1.
themagott
Erről eddig még valahogy nem hallottam, de a rövid történetleírás érdekessé tette. Lehet kipróbálós ha megjelenik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...