Májusban jelenik meg az új MX vs. ATV

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Májusban kerül boltokba az MX vs. ATV legújabb része, az Alive. A játék azért is érdekes, mert a THQ ezen a címen fogja kipróbálni először az új árpolitikáját, melynek jegyében olcsóbban juthatunk hozzá a dobozos verzióhoz, de így a szokásosnál kevesebb tartalmat is kapunk.

A THQ bejelentette, hogy májusban kerül boltokba az MX vs. ATV Alive, a megjelenés PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra várható. Az új rész felturbózott fizikával, átalakított irányítással és "földdeformálódási rendszerrel" várja a játékosokat, ső a Bar-to-Bar fícsör révén ha a versenyzők közel kerülnek egymáshoz, akár tülekedhetnek is, ami szintén újdonság.

Az Alive azért is érdekes, mert a THQ ezen a játékon próbálja ki az új árpolitikáját. Az új részt a szokásosnál olcsóbban, 60 dollár helyett mindössze 40-ért vehetik meg a játékosok, viszont cserébe tartalmatlanabb is lesz a játék. Bár ez utóbbi elsőre nem feltétlenül szimpatikus, vagy éppen csak szimplán értelmetlennek tűnő húzás a részükről, a lényeg érthető: a lehetőség így adott marad a játékosok számára, hogy csak akkor vegyenek extrákat a játékhoz, ha az tetszik nekik. A közelgő DLC-k tartalmát még nem fedte fel a kiadó.

7.
7.
danez11
nekem kifejezettem tetszett a reflex ps3-as verziója...
6.
6.
Dahaka18
Jók lennének, csak rettentő szutyok a mocik hangja bent, iszonyat gagyik..remélem ezt a hibát majd javítják
5.
5.
Vendu
Ez a játék 40 dollárért sem fog menni mert egy szutyok.
4.
4.
Jinbobo
Engem sem fogott meg a 2007-es rész, épp csak kipróbáltam. Ez sem érdekel különösképp, legfeljebb kipróbálom a demot. ha lesz.
3.
3.
Hardy
Még ps2-n játszottam MX vs ATV-vel de már akkor sem fogott meg a játék és szerintem ez se lesz nagy durranás.
2.
2.
hakydakillah
Hát ezek a játékok eddig se arattak nagy sikert, de úgy néz ki, hogy nem is fognak...Kapunk egy megcsonkított játékot, és ha tetszik, vegyél hozzá mindent... Hamarosan tényleg az lesz, hogy kapunk egy motort + 1 pályát, és a többi mindent DLC-ben kell egyesével letölteni, mivel azok "exták" lesznek...
1.
1.
waynerooney108
Sztem az eddigi rész(ek) nem voltak különösebben nagyot ütők reméljük ez jobb lesz! Ez az "árpolitika" meg... lehet hogy beválik, lehet hogy nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...