Az első életjelek az új Zone of the Enders-ről

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 25.
  • Videó
Link másolása
Nem ül a babérjain Hideo Kojima és csapata: Japánban október végén jelenik meg a Zone of the Enders HD Collection, de már javában készül a frencsájz következő része a brutális Fox Engine-nel. Előbbiből pár screenshotra, utóbbiból pár artworkre tettük rá a mancsunkat.

A robotos akciójáték sorozat HD-gyűjteménye október 25-én jelenik meg, egyelőre csak Japánban - erősítette meg a Kojima Productions. A pack dobozos és letölthető formában egyaránt elérhető lesz. Az első és második részt tartalmazza majd 720p-s felbontásban, az ígéretek szerint a sebesség stabil 60 képkocka/másodperc, és több szempontból többnek ígérkezik, mint amire emlékszünk: jobbak a vizuális effektek, kapunk új zenéket és finomhangolt kezelőfelületet is. Ha nem elégednél meg az alapkiadással, fémdobozos prémium kiadást is választhatsz.


A korábban Project Enders névre hallgató folytatás is lassan formát ölt, a héten mutatta be Kojima mester csapata Tokióban. Egyelőre még néhány artwork formájában, de az már bizonyos, hogy a teljes értékű, harmadik részt a Fox Engine hajtja majd. Gőzerővel készül, de hogy mikor lesz belőle valami, az még rejtély.

1.
1.
p3ti
De szerettem anno Ps2őn , ezt tuti meg veszem 1x :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...