Még nem tiszta a Tomb Raider jövője

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
Rhianna Pratchett, az új Tomb Raider írója sem látja még egyelőre, hogy merre mehet tovább a franchise, inkább megvárná, hogy a játékosok és a rajongók mit szólnak a teljesen újraalkotott Lara Crofthoz. Ha a reakció pozitív lesz, akkor természetesen elkezd agyalni a folytatáson.

"Egy ilyen karakter rebootolása nagyon érdekes munka, ugyanakkor egy kicsit idegtépő is" - mondta Rhianna Pratchett, az új Tomb Raiderért felelős író. Éppen ezért egyelőre nem nagyon tud mit mondani a franchise jövőjével kapcsolatban, hiszen sok a nyitott kérdés. Vajon hogy fognak reagálni a játékosok az új Lara Croftra, és a komolyan megváltoztatott játékmenetre?

Az mindenesetre biztos Pratchett szerint, hogy a játékipar nem teljesít valami jól, már ami a női főszereplők, sőt, egyáltalán bármilyen női szereplő megjelenését illeti a játékokban. De ez nem csak a nőkkel van így, hanem gyakorlatilag mindenkivel, aki nem a húszas éveiben járó fehér férfi, mély hanggal.

Úgy gondolja tehát, hogy a játékiparnak ezen a területen fel kell zárkóznia, hiszen egyre szélesebb rétegek játszanak, egyre változatosabb a közönség, így a játékkészítők felelőssége, hogy ebből egyre többen jelenjenek meg a különböző termékekben - és itt gondol a nemre, a bőrszínre és a korosztályra is.

12.
12.
eximmice
Szerintem is jó úton haladnak a címmel.Véleményem szerint jól fog teljesíteni a kasszáknál és a jövőben számíthatunk folytatásra ezen a vonalon :)
11.
11.
nekem is tetszik. TR vagy nem, szép, jó, ötletes játéknak tűnik. bár kicsit sokat beszél magában a fiatal Lara :3
10.
10.
Drazhar
Talán az egyik legjobban várt cím az év elejéről. Engem már 1,5 éve megvettek amikor először bemutatták :)
9.
9.
bodortamas1
#8: Ennyi... xD

Nekem bejön az új Lara. Már alig várom, hogy játszhassak vele.
8.
8.
Giggsy
Izé, melyik játékban van huszonéves férfi főszereplő mély hanggal? :O Vagy csak én maradtam le valamiről? Amikkel én játszok, ott épp az, hogy elvétve vannak huszonéves karakterek. Mass Effect nem, Assasin's Creed többnyire nem, Splinter Cell nem, Battlefield nem, Skyrim nem, Witcher nem... De ha azokat veszem, amik nekem kimaradtak, onnan sem rémlik: Max Payne, GTA, Uncharted, Allan Wake... Mégis hol vannak azok a huszonéves férfi karakterek?
4.
4.
KeXxX
Lara egy jó csaj. Ezzel nem kell törődni. Meg is basznám!
3.
3.
biohazard rex
#2: Nyugodtan ki mondhatjuk, hogy ez a játék nem ugyan az mint az előzőek, csak a nevek ugyan azok. ;)
2.
2.
Novotsik
Nem kell több Tomb Raider! Inkább mutassanak fel új játékokat. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem elegem van már. Egy játékból csinálnak 6-7-8-stb folytatást ahelyett,hogy valami mást vmi újdonságot mutatnának. De hát pénz beszél, kutya ugat.
1.
1.
azureknight0715
Látottak alapján jó lesz. Ami eddig ment tényleg nem lehetett folyatatni ,mert ha csináltak volna még egy hasonló játékot mint az underworld lehet nagy bukás lett volna. Így meg egy más szemszögből ismerhetjük meg a játékot. Videok alapján meg már lehet látni hogy igényes lesz nem olyan mint amit pl egy need for speedel csinálnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...