Dreamfall Chapters - sikeres Kickstarter-kampány

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 18.
  • Hír
Link másolása
Noha még tizenkilenc nap hátra van a Dreamfall Chapters Kickstarter-kampányából, a játékra máris összejött az az összeg, amit a fejlesztők eredetileg kérni szerettek volna. Most a különböző extrákra gyűjthetünk.

"Megígérjük, hogy a lehető legjobb játékot csináljuk meg, ami egyaránt megfelel a ti elvárásaitoknak és a The Longest Journey-saga hagyatékának is!" - így köszönte meg a Red Thread, amiért rendkívül gyorsan összegyűlt a Dreamfall Chapters Kickstarter-kampányán keresztül az a pénz, amit eredetileg kért a fejlesztés kisegítésére.

A kampány 850 ezer dolláros célt tűzött ki maga elé, jelenleg 912 ezer dollárnál járunk, és még 19 nap hátra van a gyűjtésből. A kalapozás persze nem áll le, a játékosok különböző extrákért fejében még invesztálhatnak a projektbe: a 900 ezer dollár mellé ígért Mac-es és linuxos változat például már biztosan megvan, de 950 ezer dollárért játékbeli könyvtárra (benne a játék univerzumáról szóló könyvek sokaságával), 1 millió dollárért pedig új karakterekre, helyszínekre és történetekre is számíthatunk.

A Red Thread emellett egy 2 millió dolláros célt is megpendített, erről viszont semmi konkrétumot nem árult el.

3.
3.
_Tappancs_
Ez a játéksorozat nagyon jó:)Talán az egyik legjobb.(kaland játékok között)
2.
2.
markoci555
hány napja megy? hogy legyen egy viszonyítási alap
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...