GC 2013: Leleplezik a The Sims 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 21.
  • Hír
Link másolása
Ha eddig álmatlanul forgolódtál az ágyadban éjjelente, most megnyugodhatsz: az augusztusban esedékes GamesComon végre lerántják a leplet a Maxis életszimulátorának negyedik részéről. Örvendezzünk, feleim!

A májusi formális bejelentés óta semmi hír a The Sims 4-ről, a halandzsanyelven megszólaló simek negyedik ámokfutása még a múlt heti E3-on sem tette tiszteletét, ám augusztus végén már tisztábban látunk majd. A The Sims Twitter-csatornáján megerősítették, hogy a kölni GamesComon végre bemutatkozik a The Sims 4.

Mit jelent ez? Vélhetőleg ingame látnivalókat és egy sor fontos információ5 kapunk majd a babaház-szimulátor legújabb részéről. A fejlesztők rácáfolnak a kételkedőkre: megannyi fő epizód és tengernyi kiegészítő után is van hova fejlődni.

Az idei GamesComot augusztus 21-25. között rendezik Kölnben. Már izgulsz?

22.
22.
animafan10
#21: A replikálásért elnézést.
21.
21.
animafan10
Magával a játékkal nincs olyan szinten baj, csak az a problémás, hogy rákaptak erre a "kurvaságra", hogy a rókabőrt többször akarják lehúzni az emberekről. Az tény, hogy az ilyen kaliberű játékok nagyobb pénzekbe kerülnek, mert sok idő fejleszteni, de a 2. rész óta inkább csak az történik itt is mint a sportjátékaiknál, hogy tulajdonképpen lemásolják egy az egyben, pár dolgot változtatnak és a többi hype és marketingelés. Új dolgokat is ki lehet találni hozzá és hozzá is tehetnek érdekes küldetéseket, lehetőségeket, tudnának a fizikáján is javítani és új lehetőségeket betehetnének, csak nekik ez több idő és pénz lenne. Ez a játék addig csak tejelő gép lesz, ameddig ezt az emberek hagyják nekik, mert nincsenek rákényszerülve, hogy jól csinálják meg és érdemi változtatásokat tegyenek bele, hanem mindig csak kicsiket lépegetnek és a látványra élezik ki. Mondjuk ez nem EA sajátosság, hanem a technológia és a felhasználók milyenségében történő változások eredménye. Értem ez alatt, hogy a technika lehetőséget ad arra, hogy jobban csinálják meg a dolgokat egy játékban, maga a felhasználó/fogyasztó meg lehetne igényes, ha már vesz valamit akkor törekedjen a legjobb minőségre és elvárható azért a pénzért, amit egy ilyen játékért ki perkál.
20.
20.
Oldskoolgamer
Megint úgy szét fogok mindenkit
*kröhööm* ...(O.o)


izé...



Woohoozni...
16.
16.
Thane
Soha nem értettem, hogy miért van az hogy ennyire sírnak a DLC-k miatt, én inkább örülök mindig, ha valami újat adnak a kedvencemhez, illetve foglalkoznak vele, nem leszarom ha egy kevés pénzecskét kérnek? A másik emberek, akik meg odajönnek egy olyan játék cikkéhez, ami nem érdekli őket, és elkezdik szidni. Én sem szoktam odamenni egy Final fantasy cikkhez ami érdekes mód mindig a "végső" fantázia, aztán mégsem mert jön még a 18nak a 3. része. (jöhetnek a kavicsok)
15.
15.
nem, én mindig messzire elkerültem a simset :-)
13.
13.
azureknight0715
Egy sims volt jó az pedig a hajótöröttek.
12.
12.
XuChi
Mágjára az összes sims-el. Égjenel csak.
10.
10.
norbi1989
Megvenném szívesen, ha nem adnának ki megint kismillió kiegészítőket magas áron és az évszakok alapból benne lenének! De EA-tol ilyet nem lehet elvárni sajnos!
9.
9.
Zombiekiller6
Nem, az lesz, ami az 1-2-3-ban csak jobb grafikával és több DLC-vel.
8.
8.
Espio
Hell yeah! Kötelező vétel lesz :D
7.
7.
MrBenjamintoto
Végre teljes lesz a (virtuális) életem!
4.
4.
eszeanna
Megint kiadják a 2. szériát, "jejj"... De remélem ez legalább nem fog játék közben folyamatosan meghalni. Mondjuk kicsit lehetne realisztikusabb is. Majd meglátjuk milyen lesz.
3.
3.
Torque
Hölgyeim és Uraim, tegyék meg tétjeiket, vajon most is eljátssza az EA az Always Online marhaságát, vagy tanultak a SimCity fiaskóból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...