Mobilokon tér vissza a Transport Tycoon

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismerős a Transport Tycoon? Akkor jó hírünk van számodra, a klasszikus tycoon-játékot rövidesen átültetik iOS-re és Androidra is, így akár munkába menet is menedzselhetsz, szállíthatsz orrvérzésig.

A Transport Tycoon 1994-ben jelent meg, a tycoon-játékok alapköve volt, nem mellesleg pedig óriási hírnevet csinált Chris Sawyernek - még azelőtt, hogy a mester RollerCoaster Tycoonnal legalább ugyanakkorát durrantott volna.

Jó hír pedig, hogy a klasszikus visszatér, méghozzá iOS-en és Androidon: az idei év végére mobilokra is átírják a játékot, ráadásul maga Sawyer úr felügyeli majd a munkálatokat. Az még nem derült ki, hogy fizetős vagy free-to-play címet kapunk-e, ráadásul sok egyéb részletet sem ismerünk az új változat kapcsán, de azt látatlanban megmondjuk, hogy teszünk egy próbát vele!

12.
12.
Doggar
Legyen olyan a grafikája mint az új sim citynek.. Orákig nézegetném a forgalmat, ahogy zajlik..
11.
11.
PAtr0n
#10: Hajjaj, én se kevesebbet, volt hogy haverral egész nap előtte ültünk, amíg ki nem folyt a szemünk. Vagy addig, amíg a gép összes buszát el nem pusztítottuk vonatokkal, és az összes repülőjét dombokkal meg magas fákkal :D
10.
10.
bitbandita
Istenem, de sokat játszottam ezzel. Hatalmas game, és azok a zenék....
9.
9.
SODor
#8: Én nem nagyon látom értelmét olyan szintű grafikának, szerintem felesleges és zavaró is a szabad, 3D kamera. Cities in Motion-ben sem tudtam megszokni, szerintem az ilyen típusú játékokhoz bőven elég egy fél3D-s (izonometrikus) nézet, aki szereti ezt a műfajt nem a grafika alapján fogja megítélni a játékot, hanem a mögöttes tartalom miatt. Hiába a szép grafika, ha maga a gazdasági motor és a játék hangulata, mechanikája egy fos.
8.
8.
SP4C3F0X
#7: Ismerem, a Locomotion-t is, de én többre gondoltam. Igazi élő városokat meg amolyan Cities XL szintű grafikát.
7.
7.
fubenalvo
#6: openttdhez vannak hd texturak, modellek, stb. csak egy kicsit el kell szuttyohni vele mire osszeall.
6.
6.
SP4C3F0X
Visszatérhetne pc-re is felturbózott grafikával.
5.
5.
EBR2000
Jaj de szerettem ezt!
Mobilra végre egy normális játék!
3.
3.
dBLOOD
#2: Ja, főleg hogy az OpenTTD-t fel lehet tenni telefonra is.
2.
2.
mrfire
#1: Hát igen, ehhez képest már semmit nem tud a jó öreg. :) Arra jó lesz, hogy mobilon elbohóckodjon vele az ember, de aki igazán szereti a játékot, nem ezt fogja választani.
1.
1.
Split
Hahahahah... http://www.openttd.org/en/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...