GC 2013: Képeken a The Witcher 3: Wild Hunt

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 22.
  • Képek
Link másolása
Egy csokornyi látványos screenshottal készült a CD Projekt RED az idei Gamescomra. Trailer ugye volt a múlt héten, most a játék világának izgalmas pillanatképeit vehetjük szemügyre.

Geralt rémek és emberek ellen küzd, lóháton közelíti meg a városokat, netán éjsötét, kísértetjárta erdőkben kirándul egyet. Az biztos, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt lélegzetelállítóan néz ki, ez lesz a CD Projekt RED legérettebb alkotása. A nyitott világba könnyedén belefeledkezhetünk.

A játék jövőre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Artworkök:


Screenshotok:

8.
8.
hurkagyurka2
Egészen megdöbbentő képek, ez lehetetlen, hogy tényleg így nézzen ki... Pláne ha openworld lesz, ilyen részletesen kidolgozni, ilyen szintű textúrákkal... Letettem a hajam az AC4: Black flags-től is, de így elnézve sehol sincs ehhez képest. Ugyanakkor a CD Red-ből nem nézek ki egy Aliens: Colonial Marines szintű átverés kampányt, úgyhogy még igaz is lehet... Jól indul a next-gen, nem értem a siránkozást továbbra sem :) Ha ilyen a kezdő felhozatal, mik lesznek 1 év múlva, mire beérnek a valódi fejlesztések a végleges devkitekkel... :)
5.
5.
DzsungelCsirke
#2: Én pont az ellenkezője vagyok. A Skyrimot ugyan élveztem az első 20 órában, de aztán letettem mert nem kötött le a történet, meg úgy igazából semmi.

Remélem megtalálják az egyensúly a szabad bóklászás, és a célirányos küldetések között. De ha valaki, akkor a CD Projekt ért a dolgához, az első két részt is imádtam.


Vendy01: Nem hiszem, hogy fontos szerepe lenne. De valószínűleg visszatér mellék-karakterként.
4.
4.
Vendy01
Iorveth szerepet kap a 3. részben vagy a második rész végével ő kiesett a képből? Sajnos a könyveket nem tudtam még elolvasni szóval a történetet nem tudom tovább, meg, ez nyílt RPG lesz, szóval a könyvtől lehet jobban eltekint mint eddig
3.
3.
Lorthirash
#2: ez a 3. rész pont olyan lesz most mint Tes mehetsz összevissza meg minden.
legalább is ezt ígérték.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...