GC 2013: Zombik + tower defense = Dead Sky

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem tudják megunni a zombikat a játékfejlesztők, a Shorebound Studios most éppen olyan tower defense-anyagot készít, amiben az élőhalottakat kell szisztematikusan kipucolnunk a pályáról.

A Spectraballról ismert Shorebound Studios új játéka PC-re, Mac-re és Linuxra készül, a fejlesztők most próbálják meg bejuttatni az anyagot a Steamre a Greenlighton keresztül. A Dead Sky egy zombis tower defense-játék lesz, annak minden jellegzetességével együtt.

A készítők kilenc egyjátékos küldetést ígérnek, de természetesen kapunk multiplayert is: legfeljebb négy játékos játszhat együtt kooperatív módban, együtt kell azon szorgoskodniuk, hogy visszaverjék a hullámokban érkező zombihadat. Több mint harminc különböző fegyver és power-up áll majd a rendelkezésünkre, és az ígéretek szerint rendkívül változatos védelmi erődökkel vehetjük majd magunkat körbe.

5.
5.
Cipo3
Sok hülye cikkíró egymásről másolja a cikket, egyik elrontja és mind azt másolja. Úgy látszik fojesz-nek fingja nincs mi az a tower defense.
4.
4.
markoci555
ez minden csak nem tower defense
2.
2.
Cooper911
Hát a videó alapján nem jött át, hogy ez mitől lesz tower defense jellegü. De a grafikája tetszik.
1.
1.
Gamerdavid
Olyan mint egy netes flash játék. Régen sokat játszottam ilyesmi játékokkal. Szerintem pár óráig simán eljátszik vele az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...