Black Ops 3 - külön is megveheted a multit

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem mintha az Activision rászorulna, hogy a Call of Duty: Black Ops 3-hoz jól árazott kezdőcsomagot adjon ki, de most mégis ez történt. A pakk csak a multiplayer módhoz ad hozzáférést, ahhoz is korlátozottan.

Az Activision korlátozott ideig, de a Steamen már értékesíti a Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer kezdőcsomagját. A pakk 14,99 dollárba kerül, és egészen február 29-ig tart az akció.

A starter pakk tulajdonosai kipróbálhatják az Arénát, a Freerunt és a rangsorolt mérkőzéseket, illetve hozzáférést kapnak a Theaterhez és a fegyverfestő bolthoz is. Ellenben nem kóstolhatnak bele a custom mérkőzésekbe, és mindössze 55-ös szintig fejlődhetnek. A csomagnak szintén nem része az egyjátékos kampány, a zombimód, viszont a szezonbérletet megvehetjük hozzá.

Az akció egyelőre csak PC-n érhető el.

4.
4.
#2: Még ennyiért is sok ez a szutyok!
3.
3.
Dark_Temptation
én 8000 Ft-ért vettem deluxe editiont(ps4) ami tartalmazza a season passt és az előrendelői ajándékokat szóval nekem nagyon megérte :)
2.
2.
ribizly
Ez egyébként egy teljesen korrekt ajánlat. Aki multizni akar az nyomathatja. Sokan nem akarnak 50€-t fizetni, ennyi viszont teljesen beleférhet. Az előző részekben én egy ilyenbe beszálltam volna, a BO3-ban viszont nyomatom a Prestige-t is, így nekem ez nem volt kérdés.
1.
1.
McDuff
tavaly óta meg lehet venni a multiplayert külön,ugy hívják xbox 360/PS3 verzio. jah hogy de az nem ennyibe kerül?érdekes az activison ár-érték felfogása...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...