Ezek lesznek a PlayStation Plus májusi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 27.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetői számára kínált májusi játékokról. Lesz itt Tropico 5, Table Top Racing, God of War és Bionic Commando is.

A Sony májusban se igazán tette oda magát, így a jövő hónapban se kapnak a PlayStation Plus-előfizetők igazán kimagasló címet. A kínálat ennek ellenére bőséges, és most már PSP-s játékot is találtok a listában.

PlayStation 4-en a Tropico 5-öt és a Table Top Racing: World Tourt kapjuk meg. PlayStation 3-on a Bionic Commando Rearmed 2 és a LocoRoco Cocoreccho! lesz játszható, míg a hordozható játékok listáját a Switch Galaxy Ultra és a God of War: Ghost of Sparta játékokkal gyarapíthatjátok.

41.
41.
Raptor X
11- Yanez: ¨Úgyhogy a havi játékokról mélyen kussolni kéne, és csöndben örülni.¨

Nekem egy moderátor ne mondja, hogy kussoljak. A kuss vulgáris. Ő nem teheti meg, hogy ilyen szavakat használjon az olvasókkal szemben. A megjegyzést szándékosan írtam ilyen stílusban, mert felpiszkálta az önérzetem.

21 - Yanez: ˝Vegyél elô egy évi listát a játékokról, s ha szerinted mind szart sem érnek, akkor a bibi nem velük van.˝

Erre meg szarozik. Gyönyörű... Na innentől kezdve meg nem is csodálkozom az oldal színvonalán.

u.i.: kamgecam: nyalásból jeles. Gratulálok csicskalelkű barátom.
40.
40.
kopic
#38: Hát igen, egy kicsit tényleg félreértettük egymást ezek szerint.:) + valóban leírhatta volna kulturáltabban is a mondandóját.
39.
39.
kamgecam
#37: +1
Igazából jó hely arra hogy teszteljük az erkölcsi tartásunkat,és jó tükröt mutat arról az oldalunkról amit a személyes kapcsolatokban nem merünk kimutatni.Az biztos hogy nekem tanulságos és sokszor elkeseredek a saját reakcióim vagy hirtelen felindulásból történt válaszaim visszanézése láttán.Van min dolgoznom.Viszont igyekszek őszinte lenni.
38.
38.
kamgecam
#35: " Hidd nekem sem tetszik."+1
Ennyi,ebben egyetértek veled és hát ezek szerint Te is látod a visszásságot.
Az is baj ám hogy interneten könnyű a másikat félreérteni,pl amíg azt gondoltad hogy a véleménye miatt osztottam RaptorX-et,igazából a stílusán háborodtam fel.
A véleményével nincs gond.

37.
37.
godach
#35: Ez az INTERNET, ahol azért lehet normálisan, civilizáltan is viselkedni.
Egy olyan hely, ahol azért mert XY-nak ezt+ezt mondtad, nem hozhatod fel pajzsnak az Internet szót a való életben.
36.
36.
godach
Nagyon sok minden van, ami ellen tiltakozom. Early Acces, DLC satöbbi.
Viszont a konzolos, fizetős multi sosem tartozott ezek közé.
Illetve hazudok. Míg nem használtam, addig nyavalyogtam, köpködtem de aztán amikor az első hónapban felmentem Live-ra és PSN-re is (360, PS3) megláttam a különbséget. És igen, még a steamet sem tartom annyira biztonságosnak.
Bár én pont a játékok miatt fizettem elő, nem a multi miatt, nagyon is látszik a különbség.
Sokszor leírtam már a hasonlatot, de megteszem újra.
Gondoljatok bele, milyen emberek vannak egy ingyenes rendezvényen meg egy olyanon, ahova belépőt kell fizetni ráadásul ha nem viselkedsz, akkor komoly változtatások után engednek csak be újra.
35.
35.
kopic
#33: Ez az INTERNET, tehat nem tudom mit kell ezt annyira mellre szívni es ennel sokkal durvább stílusú tagok vannak az oldalon.

Meg ez egy olyan oldal, koszonheto annak, hogy modiknak nincs bannolasi joguk +szigorubb szabalyok. Hidd nekem sem tetszik.
33.
33.
kamgecam
#29: De persze lehet ez egy olyan oldal ahol nyugodtan le lehet seggfejezni a másikat úgy hogy a közösség fülét farkát behúzva kussol,mert hát véleményszabadság van.
32.
32.
lacinho01
#28 addig örülj amig pc-n ingyen van a szerver mert megtehetnék hogy pl. A steam meg a ubi azt mondja kedves pc sek fizessetek elő az éves steam plusra és csak akkor tudtok multizni sokat nem tehetnél ellene
31.
31.
kamgecam
#29: Mondd már meg nekem hol a faszomban írt véleményt valamiről is?Más véleményt írni,meg más sértegetni.Személyesen mondana neked ilyesmit valaki kíváncsi vagyok hogyan reagálnál pl:-Húzd ki a fejedet a seggedből!-mire te,ok elfogadom a véleményedet....Ok....

29.
29.
kopic
#24: Mert leírta a véleményét ?
Ok...
26.
26.
PaprikaJancsi
#24: Én nagyon sok embert bannoltam volna már.
25.
25.
DON GONDOCS
Pont nemrég hosszabítottam meg a szerződésemet a telekom-nál és láttam hogy net+tv előfizetés mellé már lehet plusz és live is előfizetni gondoltam megnézem hogy megérie, de így?
24.
24.
kamgecam
#19: Egy ilyen beszólásért:-
"Úgyhogy mielőtt elmerül a fejed a seggükben,
próbálj kicsit reálisan gondolkodni"
-én már bannoltalak volna ki a picsába.
23.
23.
Attaca
Ja még annyi, hogy X1-on tudok játszani az XBOX 360 Gold játékokkal is... Ezért is ebben szerintem jobbak.
22.
22.
Attaca
#17: Lehet a netemmel volt baj, de ugyanezzel a nettel használtam az xbox-ot is. Felhasználóként összehasonlítva nagyságrendekkel jobbnak éreztem az MS-t ebben a szolgáltatásban. Másban meg a PS volt jobb. Ez szubjektív tapasztalat.
21.
21.
Yanez
#19: Vegyél elô egy évi listát a játékokról, s ha szerinted mind szart sem érnek, akkor a bibi nem velük van.
19.
19.
Raptor X
#11: Tudod azt nem látod, hogy a havi ingyenes
játékok ajándékok a SONY részéről. Azért,
mert előfizetünk a PS+-ra. És mint ajándék,
szart sem érnek. Lenne havonta egy, de jó,
vagy negyedévente egy AAA. Így aztán a nagy
S nem becsül minket. (amúgy a MS szintén nem).
Úgyhogy mielőtt elmerül a fejed a seggükben,
próbálj kicsit reálisan gondolkodni.

18.
18.
fehersam
Mind a kettő elég jó kis játéknak tűnik. Majd elválik :D
17.
17.
#16: Lehet hogy a te neteddel van inkább baj, mert PS4-en egy percnyi gondom nem volt soha multi játékkal, olyan meg főleg nem volt hogy nem volt elérhető a multi (kivétel Driveclub de az nem a ps rendszere miatt volt...), előre bejelentik mindig twitteren meg más oldalon hogy mikor van karbantartás, meg lehetne nézni néha. De ilyen hogy napokig nem volt elérhető semmi, hát én nem láttam pedig megjelenés óta van PS4-em.

Az pedig hogy a Gold mennyivel jobb, szerintem semennyivel, nézd végig a listákat hogy mik voltak megjelenés óta egyikben másikban (először is kb ugyanazok az indie-k teszik ki a többséget) míg a jobb játékokból pár darab itt is ott is, egyszer itt összeírtam, full ugyanannyira jött ki mindkét félnél, nem rosszabb egyik sem a másiknál, ők is tudják...
16.
16.
Attaca
#15: Amikor PS4-em volt, fizettem a multiért. Nem sokat multizok, de 50%-ban nem volt elérhető a multi, support nulla volt. Xbox-nál van az online chat, és a ritka alkalmakkor, amikor gond volt, akkor a status nyomon követhető a weboldalon. Általában adott este meg volt oldva, PS-en meg jó esetben másnap, de volt, hogy napokig nem volt.
És akkror még nem beszéltem a stabilitásáról játék közben. Szóval biztos sok mindenben jobb a PS4, mint az Xbox1, de a multiban köröket ver rá az xbox, tapasztalatból mondom. Ja és 10 ezerért vettem xboxra az éves előfizetést.
A PS a single-re megy rá, meg a korábbi SONY hírnevére. Hívd fel a magyar ügyfélszolgálatot munkaidőben, ha akarsz röhögni, 06 1 677 7317. Nem hiszem el, hogy egy komoly cég képes egy ilyen vonalat fenntartani, még elkötelezett SONY fan ismerősöm sem akarta elhinni...

Amúgy a Sony, meg az MS is csak a számokat nézi, ha ilyen kínálattal is fogy a Gold, minek változtatnának. Az MS most nem teheti ezt meg, mert hátrányban van, ha megtehetné, ő is megtenné.
8.
8.
KopyAti
Azt én is akartam kérdezni, hogy a Tropico milyen? Tudom google, de a véleményetek érdekelne!
7.
7.
MikelGun82
Olyan marha érdekes, hogy kizárólag a multi miatt kellett előfizetni, aztán jöttek az előfizetőknek kis árengedmények, aztán a játékok, de már ezért is sírtok, pedig pluszba adják :D :D Kizárólag ezek miatt senki az ég világon nem fizetne elő...
6.
6.
Sullivan92
most már elmehet a 3,14-be a sony, ilyen kínálattal..... szörnyű.... hónapok óta ezeket a szutykokat nyomják le a torkunkon...
5.
5.
Hunork
Sigh.... Komolyan gondolkozom a PS Plus lemondásán
#notFORTHEPLAYERS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...