Sea of Thieves - 540p-ben is tolhatjuk

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 31.
  • Hír
Link másolása
A Rare és Microsoft által fejlesztett Sea of Thieves nem állítja a PC-s játékosokat megoldhatatlan feladat elé a játék futtatását illetően. Most arról beszéltek, milyen felbontásokkal készülnek.

A Rare a Gamescomon jelentette be, amit már előtte is sejteni lehetett, hogy legújabb játékuk a Sea of Thieves cross-play lehetőséggel érkezik, azaz a PC-sek összecsaphatnak az xboxosokkal is. A rendezvényen természetesen villogtak egyet a játék 4K-s felbontásával is, amely egészen gyönyörűen festett. Most viszont azt árulták el a fejlesztők, hogy a legjobb felbontás mellett egészen alacsony pixelszám mellett is futtatható lesz a játék a PC-s felhasználók számára.

A játék vezető producere, Joe Neat nyilatkozta egy interjúban, hogy nem szeretnének senkit kizárni a mókából, így a gyengébb vassal rendelkezőknek is esélyt adnak a játék futtatására. Elmondása szerint felkészítették a programot 540p-s felbontásra is, amellyel HD-minőség alá is mehetünk, emellett hozzáadtak még egy 15 fps-es framerate zárat is. Joe Neat szerint nincs joguk senkit kizárni a játékból, így a közösség kívánságainak eleget téve mindenkinek szeretnének lehetőséget biztosítani, hogy részese lehessen a kalózkodásnak.

Ez a hír minden bizonnyal örömmel tölti el a kevésbé erős PC-vel rendelkező játékosokat, így - ha nem is 4K-ban -, de ők is maximálisan kiélvezhetik majd a tengeri csatákat.

10.
10.
zozo76hun
#9: volt amelyik tudta, nyilvan komolyabb fajta, de a nagy resze nem. onnan lehetett eszrevenni hogy mikor mozogtal/forogtal egy fps-ben mondjuk akkor olyan fesusnhatasa volt amiatt hogy nem egyszerre a teljes kepet hanem csak elosszor a paros aztan a paratlan sorokat frissitette.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Na basszus, erre nem is figyeltem :/ hát most jól hazavágtad a kedvemet, sebaj, azért még reménykedem
8.
8.
zozo76hun
#7: lehet hogy csak interlace-t bir. nem sok katodsugarcsoves birta a progressziv-scan-t.
7.
7.
PaprikaJancsi
Na végre valami jó hír is jött a héten. Most már kimaxolhatom a katódsugárcsöves tévémet. Elvileg 540p bír a kicsike, majd most meglátjuk.:D
6.
6.
McDuff
És erre büszkének kell lenni? Nem is tudom eldönteni, hogy ilyenkor ők a hülyék, mert ezt az opciót beleteszik vagy az aki majd használni is fogja.
5.
5.
markoci555
#4: Ja arról ne is besszéljünk milyen a játékélmény ilyen pixelekkel, 5 méter után azt sem tudja az ember mi van előtte stb.

A régi játékoknál nincs ilyen baj mert ott a grafika se túl durva.
4.
4.
markoci555
A felbontás szinte semmi.
Emlékszem olyan játékra ami egyre jobban akadt, minél jobban levettem a felbontást...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...