Nehéz döntések A majmok bolygója-játékban

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 4.
  • Videó
Link másolása
Augusztusban mutatkozott be a Planet of the Apes: Last Frontier, amely lényegében egy, a Telltale munkáihoz hasonló kalandjáték lesz, és a 2014-es, valamint az idei mozifilm eseményeit köti össze. Lássuk a legújabb előzetest!

Egy újonnan alakult brit csapat, az Imaginati Studios készíti el a Planet of the Apes: Last Frontiert, amely egy filmszerű kalandjáték lesz. Az események a 2014-es Dawn of Planet of Apes és az idei mozifilm között játszódnak majd.

Augusztus óta nem hallottunk a projektről, de ma a fejlesztők egy új trailerrel jelentkeztek, amely bemutatja, hogy milyen nehéz erkölcsi döntések várnak ránk a játékban. Külön öröm, hogy a majmok és az emberek oldaláról is megismerhetjük a történetet.

A videó az egyik főszereplőnkre, Khanra koncentrál, akinek el kell döntenie, hogy biztonságba helyezi családját, vagy csatába indul Caesar oldalán.

A Last Frontier eseményei a Sziklás-hegység környékén játszódnak. A majmok csapata szétszóródva bujkál az emberek elől, ám a tél közeledik, az élelmiszer kevés, így mindenképpen meg kell támadniuk az ellenség markában lévő völgyet, ha életben akarnak maradni. Persze az emberek között is vannak olyan, akik a túlélésért küzdenek, és nemigen fűlik a foguk a háborúhoz.

A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül - az ígéretek szerint még idén ősszel lecsaphatunk rá.

3.
3.
Rakottkrumpli
#2: Azoknál a 'space' gombal szüneteltetni tudod a játékot úgy, hogy a kérdést is látod közben meg a válaszlehetőségeket. Szóval lényegében minden kérdésre végtelen időd van. ;)
2.
2.
markoci555
Azért ilyen kemény döntésre remélem nem lesz egy pl 5 másodperces határidő, mint pár telltale játékban (igen tudom hogy ez nem telltale)
1.
1.
Rakottkrumpli
Várós. Több ilyen, döntés alapú/történet központú játék jöhetne pc-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...