Battlefront II - új kedvcsinálót kap ma sztorimód

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 19.
  • Teaser
Link másolása
A Star Wars: Battlefront folytatásában ezúttal már egy teljes kampány is helyet kapott, a DICE és az EA viszont ezidáig nem sokat mutatott a sztoriból. A mai napon ennek is vége, ugyanis érkezik a legújabb trailer. Egy rövid jelenetünk már van.

A két évvel ezelőtt megjelent Star Wars: Battlefrontban sajnos nem volt egyjátékos mód, ám szerencsére ez a hamarosan megjelenő folytatásban már megváltozik, a DICE és az EA ugyanis odafigyelt a rajongók visszajelzéseire.

Eddig viszont alig láthattunk bármit is a sztorimódból, így örömmel jelentjük, hogy a mai nap során végre befut a következő előzetes, amiből lentebb egy rövid részletet meg is tudtok nézni, köszönhetően a The Star Wars Show legújabb adásának (2:40-től kezdődik a jelenet).

Természetesen ahogy befut a teljes változat, azonnal jelentkezünk vele.

A történet Iden Versióra, az Inferno Squad vezetőjére koncentrál. A csapatnak az volt a feladata, hogy megakadályozza, hogy a második Halálcsillag is arra a sorsra jusson, mint az első. A korábbi előzetesekből (és persze a filmekből) már tudjuk, hogy ez a küldetés nem járt sikerrel, így a történet a Halálcsillag felrobbantása utáni káoszban veszi kezdetét. A cselekmény egyébként A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti időszak között helyezkedik el.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Juha
#2: Miért, melyik rendszerrel működik? Papíron szinte mindegyik jó, még a fasizmus is, de olyan rendszer, hogy mindenkinek jó legyen nem fenntartható hosszabb távon. "Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek!"
4.
4.
deviques
https://www.youtube.com/watch?v=FNUTWw17rkM

Itt a teljes trailer!
3.
3.
xICEMANx
#1: Összejött az nyugi, nem kell annyira szélsőségesen hozzáállni minden egyes nagy címhez, meg én ilyet hallottam meg olyat olvastam meg anyám tyúkja... A sok málészáju a most megjelent Shadow of War-t is szidta és még kise adták akkoriban, meg most is olyan alkot róla véleményt akinek megsincs, vagy játszott vele 1 órát...
2.
2.
frankdelgado
A Birodalom a rendet és a biztonsàgot vol hivatott biztosítani a galaxisban. Ez demokràciàval nem működik. Persze az àllampolgàrok jobban szeretik a kàoszt és a diszharmóniàt.
1.
1.
user101
Nekem olyan érzésem van, mintha már hallottam volna valahol az előzetesek előtt is, hogy nem jött össze a második halálcsillag project sem...

Amúgy meg az EA be-merte vállalni, hogy nácikkal vagyunk és a fürert szolgáljuk ? No hát milyen világ van már ?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...