Tölthető a Romanians in Space demója

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Magyarországon botrányt robbantó Romanians in Space (Romanii in Spatiu) angol nyelvű, kipróbálható változata - a letöltésért erre parancsoljatok!
Megérkezett a Magyarországon botrányt robbantó Romanians in Space (Romanii in Spatiu) angol nyelvű, kipróbálható változata - a letöltésért erre parancsoljatok!



A demó verzió három rövid küldetést tartalmaz, ahol űrsikló-pilótaként feladatunk az, hogy segítsük a Román Birodalmat terjeszkedésében. A mindössze 55 megás demót az alsó tükörszerverek egyikéről tölthetitek le, ha pedig kíváncsiak vagytok a játék körüli botrányra, olvassátok el interjúnkat és híreinket a szimulátorral kapcsolatban.

Minimális rendszerigény:
  • 1,2Ghz-es processzor (bár állítólag a játék egy PII-es gépen is elfut)
  • 256Mb RAM
  • nVidia GeForce 4 MX440 vagy jobb
  • Microsoft DirectX 9
8.
8.
majoros25
Majd meglátjuk kicsiből lesz majd a király mint bármilyen játéknál nézzük a GTA londonból mi lett GTA Sanadreast és GTA Liberty cityt naon menő játékok vagy a NFS Most Wantidot azok is az elején rosszank tüntek de mára igazi világhírű játékok lettek majd csak lesz abból valami szerintem:)
7.
7.
General Thomas
hmm



pedig én igazad adok nekik hogy ez nem fajgyűlölet, max mert pont mi vagyunk azok, de mint mindenki én is a háborús pédákat tudom felhozni ellenpáldának: a híres neves medal of honor vayg call of duty sorozatban is a németeket, japánokat kell ölni akkor meg azok jöhetnek hogy ez szemétség?



ui: meg egyébként kit érdekel hogy éppen magyarok, ez nem oszt nem szoroz, majd ha valami nagyobb cég csinálna ilyet esetleg akkor. de azok meg a botrány miatt nem csinálnának iylet.





ui: megkapom a leghosszabb komment díjat? :D
6.
6.
machintos
bár az imént elég erösen fejeztem ki magam.de a a játék magyar ellnesége miat((hiába magyarázkodtak afejlesztök stb hiába törlték stb)és ebként is egy gyenge game.a fejlesztöknek bukást kivánok h még eccer ne probálkozzanak ilyennekkel!!!!!!!!!
5.
5.
machintos
EZ EGY NAGY SZARR ROMÁN GECI!!!!!
4.
4.
Moebius
kinek kell egy ilyen sz.a.r csak a büdös cigányoknak
3.
3.
VodevilX
"a románok nem alakítanak nagyot. most se meg sose"

erre a legjobb példa a Silent Hunter III, ami igazán jó játék lett
2.
2.
Chocho
Egyszerű kis játék ez. Amúgy egy űrszimulátornak nem kell atomjól kinéznie, nem az a lényege.
1.
1.
szpiiit
hát meglátszik a románok nem alakítanak nagyot. most se meg sose. már ahogy a minimum gépigényt elnézem!:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...