Paranoid - az Agony készítőinek új horrorjátéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha az Agony fogadtatása nem volt éppen kedvező, a Madmind Studios halad tovább, és már be is jelentette legújabb címét. A Paranoid egy vérbeli túlélőhorror meztelenséggel, mutánsokkal és drogokkal.

A jelek szerint a Madmind Studio marad a kaptafánál: legújabb játékuk, a Paranoid is az Agonyhoz hasonló polgárpukkasztó alkotásnak tűnik. Műfaját tekintve ez is túlélőhorror, ám a dinamikus és brutális játékmenet mellett mély pszichológiai történetet is kapunk.

Főszereplőnk egy 31 éves férfi, Patrick Calman, aki nem régiben elvesztette családját: nővére nyomtalanul eltűnt, szülei pedig erőszakos gyilkosság áldozataivá váltak. Patrick nem tudja, hogyan dolgozza fel fájdalmát, ezért jobb híján bezárkózik a lakásába, ahol szép lassan elveszíti a józan eszét.

Tizenhárom évvel a tragédia után Patrick váratlan telefonhívást kap nővérétől, de ahhoz, hogy a titokra fény derüljön, el kell hagynia lakását. Itt kezdődik hősünk rémálomszerű utazása az őrület szélére. A játék során a valóság összekeveredik a paranoia és a drogok által kiváltott képekkel, szürreális folyosókat, lépcsőházakat és torz embereket látunk magunk előtt - olyan meztelen nőket is, akiknek a hátán van a keble. Az ígéretek szerint három befejezést kapunk.

Két teaser trailer és egy concept gameplay videóval szolgálhatunk most. Olyan az egész, mint az Agony, csak éppen a halandók világában.

A Paranoid PC-re készül, dátumot még nem jelentettek be. Az Agony Unrated verziója pont a múlt héten élesedett a Steamen.

4.
4.
tyber16
#3: Az agony azért lett bukta mert egy félkész bughalmaz volt. Ha úgy adják ki mint most az agony unratedet akkor sokkal jobb fogadtatása lett volna.
3.
3.
felegyi
Nekem úgy tűnik hogy csak a "beteg" témák játékbeli megalkotásában lelik örömüket, de nem úgy megy nekik ahogyan szerették volna... gondolom nem most találták ki az ötletet, de az Agony bukása után lehet nem kéne.
2.
2.
tyber16
Büdös kókler banda. Előbb az Agony-t kéne befejezniük.
1.
1.
crytek
Szeressük a horror-t gyűhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...