Animációs film készül a Mutant - Year Zero alapján

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Unreal Engine-nel hajtott animációs film készül az azonos című asztali szerepjátékot feldolgozó Funcom-játék, a Mutant - Year Zero: Road to Eden alapján. Már egy hosszabb előzetest is megnézhettek belőle.

A Mutant - Year Zero: Road to Eden nem csak a kritikusok és a játékosok körében aratott sikert, Hasraf 'HaZ' Dulull, a The Beyond és a 2036: Origin Unknown című alkotásokat is jegyző független filmes is felfigyelt rá, és úgy döntött, egész estés animációs filmet készít a Funcom játékából az Unreal Engine segítségével.

A sztori már ismerős lesz a játékosok számára: a posztapokaliptikus jövőben járunk, a civilizáció maradéka pedig a Bárka nevű menedéken próbál túlélni. Az események egy csapatnyi mutánst követnek, akik azt a feladatot kapják, hogy felkutassák a Bárka egyik eltűnt mérnökét, nála van ugyanis a kulcs, ami elvezeti a túlélőket az Édenbe.

Az akció-kalandfilm már az első kedvcsinálóját is megkapta; habár az animációk egy része még erősen kezdetlegesnek tűnik, alapvetően ígéretes alkotással van dolgunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...