Megjelent a Playstation 3

  • Írta: Daks
  • 2007. március 23.
  • Hardver
Link másolása
Ma éjféltől, vagyis ettől a pillanattól kapható Európában a Playstation 3! Az EU premierrel egy időben már hazánkban is megvásárolható az új konzol.
Ma éjféltől, vagyis ettől a pillanattól kapható Európában a Playstation 3! Az EU premierrel egy időben már hazánkban is megvásárolható az új konzol.

A Sony újgenerációs szórakoztató központja és játékkonzolja hazánkban mától vált hivatalosan is elérhetővé. A vásárlók már ma éjszaka letölthetik az 1.6-os firmware updatet, melyről tegnap már olvashattatok kicsiny oldalunkon. A Playstation 3 ajánlott fogyasztói ára 165 000 forint. Ez a nap is eljött végre :).
14.
14.
air 2
53:Igen a siaxaxis-ba sorry.Érdekes volt 54,thx a véleményed.Aztgondoltam aki most vesz PS3-mat, csak ajnározni fogja.De ezt őszintének találom.
13.
13.
air
Úgy hallottam a sony megegyezett az immersionnal.lehet hogy egy év múlva vissza kerül a dual shockba a REZGÉS!!!
12.
12.
concrete
Hát köszi szépen.

Az ember kíváncsi, hogy mi mások véleménye arról, amikor megjelenik Európában egy új next-gen konzol,

erre ezt a nagy rakás xart találja.

Ennyi parasztot egy rakáson.
11.
11.
ps3
jtrencsenyi:Megértettem ebbe te akkor valszeg járatosabb vagy....És én elfogult vagyok...

ami nemhiszem hogy baj mert a ps3 teljesítménye akkor ha jól értem most kicsitse számít ,de szerintem majdcsak túl lesz a SoNy a kezdetleges deficitjein,....és akkor már talán számít majd hogy mit is tud a gép,és mit fognak/mit tudnak kihozni a gépből

(mellesleg semmi bajom a többi konzollal...sőt a Pc-vel se)
10.
10.
Utys
Hurray. Ilyet se veszek, pedig jó lenne. Olcsó....



(nem, nem érdekel, hogy hülye 10 éves pöcs vagyok amiért PS3-at akarok venni, és áruló sarlatán amiért X360-at is, mert nem vagyok az. Nincs is kedvem elolvasni a túlnyomó részt újfent intelligens kommenteket)
9.
9.
ps3
37: Olyan jó hogy te ilyen okos kisfiú vagy...a kommentetből ki lehet szedni hogy 14 évesnél nem vagy több,vagy csak van egy x-box-od és ezért fikázod a sony-t!!!!

lol ----



"Kit érdekel milyen hardware van benne? Kit érdekel hogy hány vertex -et, számol egy másodperc alatt?"



Pont ez érdekli az olyan emert aki NeXTgen konzolt szeretne....

akinek nincs pénze rá az ne fikázza,és ne is sopánkodjon hogy biztos sz*r lesz mert drága!!!!

(ez nagyon hülye felfogás)

próbálj meg dolgozni érte és akkor megfogja érni neked!!!

Én így tettem.....és megérte!!! Ha bárkinek az erkölcsi érzéseit bántottam akkor utólag is elnézést!!!!

ps3 the best
8.
8.
Guppi
Ma kipróbáltam a Media Mark-ban a ps3-at. Most már 100% hogy azt veszek. Én tőlem csökkenthet árat az ms de csak akkor veszek xbox360-t ha ingyen adják. Ps3-al legalább lehet netezni is meg beépített wifi,blue-ray stb. Ps3 Home-hoz képest sehol sincs az xbox marketplace ahol ha előfizetsz leszedhetsz demókat és videókat. Hát nagyon megéri!
7.
7.
crash83
18:

Ha megnézed akkor a samsung, pana BD lejátszó is többe kerül. pl. a samsung most 180.000 Ft.
6.
6.
crash83
Nem értem, hogy miért van mindenki kiakadva az árán!!!??? Nézzetek meg egy szimpla blu-ray lejátszót, az többe kerül! Lehet, hogy most nem viszik annyira, de hosszú távon simán többet eladnak mint az X vagy a Wii-ből !! 2 év múlva hol fog elférni egy szimpla DVD-n egy komolyabb game????
5.
5.
Mixer
4.
4.
tjames
14: cbox? ammegmi? Új konzol a piacon?

:)

3.
3.
Scoo
Nos tegnap este valóban volt nálam egy ps3 + egy méretes lcd tv, de nem azért mert zsírgazdag vagyok, hanem mert én is nyertem ezen a próbáld ki hamarabb az új konzolt akción. Öt óra játék után úgy kellett kicsavarni a kezemből az irányítót :) A motorstorm valami bitangjól néz ki és hála a mozgásérzékelős irányításnak valami eszméletlen hangulatos is. Pedig mindig is rüheltem a verseny gamekat. Ettől függetlenül van egy olyan érzésem, hogy most fogtam utoljára a kezemben ps3-at, mivel kicsit sok nekem egy konzol 160.000-ért + lcd tv újabb 160.000-ért.
2.
2.
tjames
Jaja, élménybeszámolót! Pl: vettem tennap egy pléjsztésönt, meg hozzá egy 50colos plazmatévét, és egy erősítőt, hangfalakkal, a jobb térhatás miatt. Kipengettem 985.000,-F-ot, hazamentem és összeraktam a cuccot. Akkor jöttem rá hogy kevés a konnektor, és le kellett ugranom a fukar mindenit egy elosztóért (+645.- mert ugye minek vegyek 2350.-ért?) Most készen van a rendszer, és had írjam le tapasztalataimat:....................................(ide várjuk a beszámolót...)...............................
1.
1.
Mixer
Vegyen valaki ,és irjon élménybeszámlot.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...