E3 2021: Bemutatkozott a The Last Oricru

  • Írta: gorien
  • 2021. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Last Oricru egy olyan világban játszódik, ahol a modern technológia már varázslatnak tetszik, annyira a múlt ködébe vész. Brutális harcok és talán még brutálisabb döntések várnak ránk, miközben a világ sorsa nyugszik a vállunkon.

A The Last Oricru egy olyan középkorinak ható világba kalauzol el minket, ami valójában a jövőben található, csak az emberek elfeledték a modern technológiákat. A kevés megmaradt, fejlett eszközt varázslatnak látják, a legkülönlegesebb holmikat pedig (mint amilyen az Élet Bölcsője) kizárólag az utolsó Oricru használhatja.

A fejlesztők komplex harcrendszert és még komplexebb döntéseket ígérnek, amelyek hosszútávon befolyásolhatják az eseményeket – sőt, minden küldetés, tett és halál is hatással lehet arra, miként látnak minket a játékbéli frakciók. Nagy létszámú csaták várnak majd ránk, de nem muszáj mindennel egyedül szembenéznünk, mert egy baráttal kooperatívan is nekiveselkedhetünk ennek a világnak.

 

A bejelentés mellé néhány screenshotot is kaptunk, ezeket láthatjátok fentebb. A The Last Oricru megjelenése 2022-ban várható PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.
 
Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!
5.
5.
hedzsooo
#2: +1 Az a ketto tenyleg nagyon varos!

Az uj S.Holmes jatekrol 1ebkent mar rengeteg gameplay videot is kiadtak a fejlesztok, szerintem jo lesz nagyon, az eddigiek alapjan!
4.
4.
Robilluma
#3: A cikkben kiemelt képen tényleg kiszúrja a szemet :O Remélhetőleg kijavítják.
3.
3.
Nem egy rossz elképzelés, de ezek a végtelenül undoríto Chromatic Aberration screenshotok azért valódi aggodalomra adnak okot. Hiszen, ha már a legelső látnivalók kiadásánál azt hiszik a fejlesztők, hogy vakok és látássérültek vagyunk (vagy épp azzá kívánnak tenni minket), akkor magával a játékkal is előfordulhat ilyen hozzáállás.
2.
2.
Robilluma
És a GreedFallt is jegyző Spiders fejlesztőcég kidobott egy trailert a következő játékukról. Steelrising a címe és ez is hangulatos single ow-nek néz ki.
De az új Sherlock Holmes játék is faxának tűnik hangulatra, bár ott is csak cinematic trailer volt.
1.
1.
crytek
Mi van itt. Csak jó single címek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...