Aliens: Fireteam Elite - nagy adag gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. július 22.
  • Videó
Link másolása
A külföldi sajtó már rátehette a mancsát az Aliens: Fireteam Elite korai változatára, tegnap este pedig lejárt az embargó, ami csak egy dolgot jelenthet: rengeteg friss gameplay-felvételt.

Már csak egy bő hónapot kell várnunk az Aliens: Fireteam Elite megjelenésére, de addig sem maradunk friss látnivalók nélkül. A nagyobb külföldi játékmagazinok szerkesztői már kézbe vehették a filmsorozat ikonikus fegyvereit, hogy a háromfős kooperatív játékban lyukacsosra lőjék a savval töltött xenomorfokat - micsoda élet ez! De térjünk is a lényegre: gameplay. Habár a Cold Iron Studios eddig sem rejtegette a játékát, most hosszabban, vágatlanul is szemtanúi lehetünk a mészárlásnak, hála a Game Informer és a PC Gamer felvételeinek.

Természetesen egy korai változat és egyetlen misszió alapján nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, de a résztvevők konszenzusa többnyire az, hogy az Aliens: Fireteam Elite ugyan nem tesz le semmi forradalmit az asztalra, de mégis egy kompetens és szórakoztató lövölde lehet a haverokkal - ráadásul nem árt neki a 40 dolláros árcímke sem.

A játék egyébként augusztus 24-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. Keresztplatformos játékot egyelőre nem terveznek a fejlesztők, de a különböző konzolgenerációk között adott a közös játék lehetősége.

16.
16.
delphijos
#14: De nem így, hogy százasával jöttek elő…. Ott azért megvolt a para faktor.
15.
15.
DragonBleacPiece
El tudnék képzelni olyan játékot, ami hasonlít az isolation-höz ,csak én irányítom a xenomorphot, mint a régi játékokban is volt olyan mód. És mondjuk még kifejletlen vagyok, az űrhajó rabságában négy meathead katonával akik 1 lövéssel kinyírnak, ha betudnak mérni. Menekülnöm kéne a szellőzőkben, és az lenne a cél hogy a katonákat egyesével kinyírjam, ehhez megkéne keresnem még az űrhajón lévő más embereket,és pl ha kinyírnám a karbantartót, akkor sötétség lenne hirtelen, és könnyebb lenne lopózni. Ha széttörném a lőszer utánpótló dobozokat, meg oxigénért felelős gépeket, akkor gyengülnének a katonák, és egyesével el lehetne csalni őket.
14.
14.
Ooorky
#10: #11: ezek szerint ti se láttátok a 2. filmet amiben a tengerészgyalogosok halomra gyilkolták a dögöket, de végül a horda legyürte őket.
13.
13.
vmiki88
Amúgy ez egy egészen jó co-op játéknak tűnik. Bár a Back4 Blood-ot sokkal jobbna várom a műfajon belül. A L4D-be is beleöltem pár száz órát.
12.
12.
vmiki88
Hogy mennyi károgó van itt....
https://youtu.be/0tzO7wqk2m0?t=19
11.
11.
Darkenkhal
#7: Látom nem érted mit írnak le itt sokan...Az Alien egy relikvia aminek van egy máig fennmaradt légköre akárhányszor játszod. A probléma az hogy e mögé tesznek egy lövöldét , ami nem csak a hangulatát de a milyenségét is elveszti ezáltal...szóval az általad említett stílus a kooperatív illetve kompetitív nem az amit az Alien képviselt ezidáig.Nincs azzal baj hogy van aki a lövöldét szereti , de spec itt egy survival multi lenne az ami mentené az általam korábban említetteket...Csak zárójelben jegyezném meg hogy a jellemtelenség vagy jellemtelen viselkedés , az egyén jellemét tükrözi ;)
Köszönöm hogy elolvastad-
10.
10.
delphijos
#7: Engem nem zavar a multi lövölde. Csak nevetséges hogy "Alien" névvel akarják eladni, és a játékmenetben hemzsegnek az alien-ek, kb. 0-ra redukálva az "Alien para" érzést.
9.
9.
Kelan
Ez bizony nagyon gagyi Alien-es játéknak. Bármi másnak elmegy, de minden hiányzik belőle amitől "Alien-es".
8.
8.
Freeser
#7: lan partis gameket ne keverd ide, mert olyan játékokkal lan partiztunk meg cipeltük a p4 gépeket amik igényesek és faszák voltak, pl heroes 3. most meg direkt igénytelen hulladékokat készítenek, mint ez az aliens: fortnite elite
7.
7.
Zuzmo
Az összes multis lövöldénél kárognak az emberek, röhej.
A foci és a sakk is szar, mert nincs benne single player?
Egyeseknek nehéz megérteni, hogy feltalálták az internetet, és az emberek nagyrésze szeret másokkal együtt játszani, akár kooperatívan akár kompetetív módon. Régen ezért voltak a LAN-partik. Cipelték a számítógépeket, csak hogy együtt lehessen játszani.
Most sem szüntek meg a single player játékok, csak van mellé egy rakat multis is. Na bum.
6.
6.
delphijos
Mérföldekre egy Isolation-tól ami egy jó game volt.
5.
5.
#3: "amugy is 10 eveseknek csinaljak a jatekokat"

Dehogy csinálják. Valamit lehessen lőni, meg többen menni egyszerre, a többi a kutyát nem érdekli. Ezeket nem is lehet játéknak nevezni, mert az már alap, hogy semmi értelme és lényege nincs, mert multis, de mostanában még azokat sem csinálják készre. Ezek csak pályák, mobok meg célkeresztek azoknak, akik gyűlölik a videojátékokat.
4.
4.
Shao Kahn
Remélem, lehet single playerben is játszani.....
3.
3.
Viktor_The_Best
Mit vartok ezektol a jatekoktol, a fejlesztok is bolondok, amugy is 10 eveseknek csinaljak mostanaban a jatekokat. Szoval...
2.
2.
Stark666
Hát . Pedig direkt megnéztem az összes alien filmet hogy felkèszítsem magam a játèkra , de mèg így sem az igazi . Talán akciósan megveszem és a haverokkal nyomjuk egy pár hètig . Valamikor .

Az külön tetszett hogy a hangeffektek ugyan azok , mint a 79" ès 86"-os filmekben . :d
1.
1.
Aanash
Nem valami félelmetesek az alienek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...