The Secret World - a Funcom új MMORPG-je

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cry Gaia-ként emlegetett új Funcom-MMORPG most végre bejelentésre került: az Age of Conan és az Anarchy Online alkotóinak új játéka a The Secret World címet viseli.
A Cry Gaia-ként emlegetett új Funcom-MMORPG most végre bejelentésre került: az Age of Conan és az Anarchy Online alkotóinak új játéka a The Secret World címet viseli.

   

A The Secret World napjainkban játszódik, ám a világ kissé másképp kerül tálalásra, mint ahogyan azt jelenlegi állapotában "használjuk": lévén a játékot a valós történelem, az ősi mitológiák és más különféle misztikus történetek inspirálták, így meglehetősen alternatív formában látjuk viszont bolygónkat. Létezik mágia, szörnyek és más különféle lények küzdenek a hatalomért ősi erők ellen, a városok pedig számos titkot rejtenek az odautazók elől...


A címet tavaly nyár óta fejlesztik a srácok, állításuk szerint már játszható stádiumba került a játék. Megjelenési dátumról egyelőre nem nyilatkozott a Funcom, azonban azt elújságolták nekünk, hogy máris hatalmas népszerűségre és rajongótáborra tett szert a The Secret World, köszönhetően a múltkori teaser weboldalnak.

4.
4.
hunlord
Szép képek, feelinges karakterek... Kíváncsivá tett! :)
3.
3.
Trishtan
Nagyon szép artwork-ök, reméljük, hogy 3d-ben is lesz ilyen hanulata a grafikának :-)
2.
2.
CULO
Tényleg lenyűgözőek a képek! De a frankót megmondom....nem akarom a WoW-t kidobni a kukába! :))
1.
1.
Myko Alto
Csodálatos képek, komolyan mondom, le a kalappal! :) Ha ez így fog kinézni, akkor már csak azt kell elérni, hogy legalább olyan jó legyen, mint a WoW és akkor nézhetünk majd jó nagyokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...