Hamarosan bejelenti új játékát a CyberConnect2

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A ResetEra egyik fórumozója most szúrta ki, hogy az év elején már arról csiripeltek a Twitteren, hogy ebben a hónapban jelenti be új játékát a CyberConnect2 csapata. Vajon új IP érkezik, esetleg a Dragon Ball-játékok kapnak folytatást?

Az év elejét ritkán jellemző sűrű hírcunami közepette átsiklottunk felette, hogy januárban már arról csiripeltek a Twitteren, hogy a CyberConnect2 csapata most februárban egy vadonatúj játékot mutat majd be.

Hogy pontosan mit és mikor, az egyelőre rejtély, de nem kizárt, hogy a Dragon Ball-vonalon mennek tovább a stúdiónál, vagy a JoJo's Bizarre Adventure kaphat új epizódot, esetleg a Naruto-játékok is folytatódhatnak. A rajongók valószínűleg a .hack visszatérésének is örülnének.

Bárhogy is lesz, elvileg ebben a hónapban mindenre fény derül.

5.
5.
GAMEROD
Nekem bejött a legutóbbi Dragon Ball, mert nem csak szimpla verekedős játék volt, hanem beletették a rajzfilm világát is. Ez volt az egyetlen ami órákra le tudott kötni.
4.
4.
JohnSpartan
A DBZ szèriát inkább hagyják bèkèn, mert azt amit eddig csináltak vele (bármelyik fejlesztő csapat) nem csak szánalmas de elkeserítő is egyben. Minden èvben kiadnak valami pocsèk rèszt azt ezzel el is van intèzve... Pedig már règ nem foghatják arra hogy nincs meg a masina hogy egy izzig vèrig DB játèkot alkossanak!

#3

Azt nem mondom hogy a Kakarottohoz hasonlót csináljanak mert az is egy szar volt számomra de, egy jó Bleach játèk dukálna ha már èv vègèn beindul az utolsó arc vègre valahára!
3.
3.
n_csacsi
Egy DBZ: Kakarothoz hasonló Bleach játékot én nagyon adnék tőlük! :D
2.
2.
hedzsooo
A Kakarot szuper lett, persze ha meg tudnak tovabb fejleszteni/fejlodni, reszemrol johet toluk ismet 1 DB jatek is akar! :)
1.
1.
cyberstaker
Úgy megnéznék egy 3D Dragon ball játékot amit nem ez a retek fejleszt. A Kakarot al is elhúzták a mézesmadzagot de végül nem igazán lett jó a játék. Én olyat csinálnék, hogy minden rajngó sirva fakadna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...