Dátumot kapott az Age of Empires III következő kiegészítője

  • Írta: gorien
  • 2022. május 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Földközi-tenger lovagjai csatlakoznak következőként az Age of Empires III: Definitive Edition háborúihoz a hamarosan érkező kiegészítőben. Az új népekkel együtt egy új, háborúmentes játékmódot is kapunk.

Lehet, hogy már megjelent az Age of Empires IV, de a Microsoft a korábbi részek támogatásával sem hagyott még fel. A friss előzetes az Age of Empires III: Definitive Edition soron következő DLC-jét mutatja be: a Knights of the Mediterranean két új nemzetet és egy játékmódot is hoz magával május 26-án.

A Földközi-tengerre koncentráló kiegészítő a máltaiakat és az olaszokat adja hozzá a népek választékához, mindkettő egyedi egységekkel, épületekkel és előnyökkel érkezik: a tengeri kereskedelemnek hála épp olyan komoly gazdasági tényezők lehetnek, mint amilyen háborús ellenfelek. Akit nem vonz a háború, annak az új Tycoon játékmóddal kedveskednek a fejlesztők, ebben ugyanis harcok és hadseregek nélkül kell gazdasági nagyhatalommá válnunk. A játéklehetőségeket harminc további térkép, illetve nyolc vadonatúj történelmi térkép bővíti tovább.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...