Érkezik a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Sikeres volt a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2 Kickstarter-kampánya, jövőre fog érkezni az oldalnézetes beat 'em up.

A Trinity Team és a Buddy Productions közösen hozták tető alá a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beanst, mely egy szerethető oldalnézetes beat 'em up volt rengeteg easter egg-gel és filmekből ismert jelenetekkel. A rajongók bizonyára örülnek a hírnek, hogy a játék folytatására létrehozott Kickstarter-kampány sikeres volt, így az már egészen biztosan elkészül. Erre valamikor 2023-ban számíthatunk, addig is nézzünk bele a rövid kedvcsinálójába!

A Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2 PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra készül.

4.
4.
Macifasz
#3: Tekintve, hogy ez a játék a nosztalgia jegyében született, kb. teljesen felesleges máshogy nézni rá. :) Játékmenet szempontjából pedig tökéletesen hozza a régi, játéktermes verekedős, csapkodós cuccok szintjét, és ennél többet kár is beleképzelni.
3.
3.
Ooorky
Nézegettem, de az első rész a nosztalgia máz nélkül, mint játék, elég kaka.
1.
1.
Macifasz
Nagyon helyes, imádtam az első részt, a folytatás Kickstarter kampányához pedig 30 Euroval járultam hozzá. :) Ennek pedig az lesz a jutalma, hogy day one kapok egy Steam kulcsot. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...