Zöld utat kapott a Days Gone-film is

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony PlayStation Productions alaposan bebikázza a filmadaptációit! A legfrissebb lapértesülések szerint Deacon St. John posztapokaliptikus története, a Days Gone is vászonra kerül.

A vártnál kissé langyosabb fogadtatása ellenére mi a mai napig bizton állítjuk, hogy a Days Gone volt a PlayStation 4-generáció egyik legizgalmasabb új címe. Habár a Sony megvétózta a játék folytatását, úgy tűnik, hogy a filmesek láttak még potenciált a motorbicikliről átélt zombiapokalipszis történetében. A Deadline értesülései szerint a Sony PlayStation Productions zöld utat adott egy egészestés Days Gone-film forgatásának, és már azt is tudjuk, hogy milyen arcokat kerestek meg az adaptációhoz.

A klasszikus motorosfilmeknek szánt szerelmeslevélként és modernkori westernként emlegetett forgatókönyvet Sheldon Turner, az X-Men: Az Elsők írója firkantja majd. Habár úgy néz ki, hogy a casting még nincs kőbe vésve, az első infók szerint Sam Witwer helyett az Outlanderből ismerős Sam Heughan játszhatja majd a tengernyi zombihorda elől menekülő Deacon St. John szerepét.

7.
7.
DarkCrash
#4: Szerintem nem feltétlen. Valószínüleg ha a film sikeres lesz, akkor filmre viszik a folytatást is. Így kielégítve a rajongókat, mivel elkaszálták a játékot. Aztán ki tudja.
5.
5.
xanatos0911
#4: Egyetértek. Ha lelőtték a második részt, akkor mi az istenért csinálnának egy filmet 100+ millióért?

Ettol függetlenül viszont Sam Heughan szerintem nem lenne jó választás Deacon szerepére. Ezt biztosan állítom, mivel néztem az Outlandert, dolgoztam is benne és találkoztam is az arccal többször is.
4.
4.
Ganzer
Ha film lesz, lesz itt még 2. rész is játékban is.
3.
3.
Animejetix
Egyetlen PS ex ami tetszett nekem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...