Júliusban érkezhet az Immortals of Aveum?

  • Írta: szlav
  • 2023. április 8.
  • Pletyka
Link másolása
Habár egyelőre még gameplayt sem láttunk belőle, egy nagyon megbízható szivárogtató szerint már idén júliusban a játékosok elé kerülhet az Ascendant Studios varázslós játéka.

Tavaly decemberben, a The Game Awards műsorán mutatkozott be az Immortals of Aveum. Habár az Ascendant Studios már ekkor azt ígérte, hogy 2023-ban piacra dobják a fantasy világban játszódó varázslós anyagot, arra mégsem számítottunk, hogy július 20-án kerülhet erre sor - főként azért, mert egyelőre egy szemernyi gameplayt vagy mást látnivalót sem kaptunk a bemutatkozó teaseren kívül:

 

Márpedig a PlayStation Plus játékait minden hónapban rendszeresen kiszivárogtató, de más bennfentes infókkal is gyakran előálló szivárogtató, billbil-kun pontosan ezt állítja. Azt eddig is tudtuk, hogy a stúdió (melyet egyébként a Visceral Games és a Sledgehammer Games veteránja, Bret Robbins alapított) már legalább négy éve dolgozik a játékon, akkor is különös, hogy az állítólagos megjelenés előtt három hónappal még szinte semmit nem tudunk a játékról.

Egyelőre tehát nem érdemes készpénznek venni a dolgot, ha azonban billbil-kun infói ezúttal is megalapozottnak bizonyulnak, akkor jó esély van rá, hogy a nagyon közeli jövőben alaposan beindul majd az Immortals of Aveum marketingkampánya.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...