Egy teljes hétig ingyen játszható a Call of Duty: Modern Warfare II

  • Írta: szlav
  • 2023. április 19.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig még nem tettétek, akkor most érdemes kipróbálnotok a Call of Duty: Modern Warfare II multiját. Az újoncok egy teljes héten át nyúzhatják a lövöldét, de a veteránok sem maradnak üres kézzel.

A franchise történetében talán még sosem volt olyan, hogy ilyen hosszú és tartalmas ingyenes próbaidőszakot tartson az aktuális Call of Duty-játék. Az Activision most nem csupán egy hétvégére, hanem kereken hét napra tette ingyenessé a népszerű lövölde többjátékos módját. A külön erre készített playlist ráadásul elég masszív: tíz pályát, tizenkét játékmódot - köztük a harmadik szezon legnagyobb újdonságait tartalmazza.

Természetesen azok sem járnak rosszul, akik korábban már kicsengették a játék árát. A fenti eseményhez ugyanis mindenki számára dupla XP párosul. Mivel a Modern Warfare II szezonális battle pass-szintjein igen lassan lehet lépkedni mostanában, ez kiváló alkalom lesz arra, hogy meglendítsük a progressziót.

A Call of Duty: Modern Warfare II (és annak ingyenes próbaidőszaka) PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető.

10.
10.
Kamukaze
#7: Ha valakinek engedné az ideje, akkor a COD kampány simán kitolható egy hét alatt. Ahhoz meg finoman fogalmazva sem egetrengető a story, hogy többször is nekiugorjak. Innentől hülyék lennének ingyé varázsolni akármennyi időre is.
9.
9.
pandaril
#8: Azért is kérdeztem, mert a cikkben és a hivatalos oldalon is a multiról van szó, a kampányról nincs. De bíztam benne, hátha valakinek van infója róla, vagy ami még jobb, suttyomban az is ingyenes lesz :')
8.
8.
honest guy
#7: Idézet a cikkből:
"Az Activision most nem csupán egy hétvégére, hanem kereken hét napra tette ingyenessé a népszerű lövölde többjátékos módját."

A kampány sosem ingyenes. Sajnos.
7.
7.
pandaril
Valószínűleg az egyetlen vagyok ebben az időzónában, akit ez foglalkoztat, de a kampány is ingyenes lesz, vagy csak a multi?
5.
5.
Nate Hope
#4: A mostani áron is veszik, mint a cukrot, hülyék lennének változtatni a bevett stratégián.
4.
4.
csete1
#2: Hát ami azt illeti, a multi része lehetne ingyenes simán. Van benne annyi mikrotranzakció, hogy még úgy is megérné nekik. Aki akarja a kampányt, vegye meg egy kisebb összegért. Régebben sok részt megvettem én is, de a tökömnek van már kedve minden évben kiadni érte huszonezer forintokat.
3.
3.
Chdz
Hardcore van már benne, vagy nem is lesz? Anélkül ki se próbálom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...