SGF 2023: Nyári műsorral készül a Bandai Namco

  • Írta: szlav
  • 2023. június 26.
  • Rendezvény
Link másolása
A Los Angeles-i Anime Expo ad otthont a Bandai Namco idei nagy nyári műsorának. A főszerepben ezáltal természetesen az anime-játékok lesznek, de nem lepődnénk meg, ha az új Tekken is színpadra kerülne.

A nyári bejelentések zömén már túl vagyunk, de akadnak még nagyobb kiadók, akik nem lőtték el az összes puskaporukat. Ilyen a Bandai Namco is: a japán játékgyár a Los Angeles-i Anime Expón tartja meg a Bandai Namco Summer Showcase 2023-at. Ennek az időpontja magyar idő szerint július 2-án, hajnal 1:30-ra esik. Aki úgy dönt, hogy virrasztani fog, az egy jó másfél órás műsorra számíthat.

Mivel Bandai Namco és Anime Expo, olyan címekre mindenképp számíthatunk, mint a Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections, a Sword Art Online: Last Recollection, a One Piece Odyssey, de minden bizonnyal újra megmutatja magát a Sand Land is! Emellett az sem lepne meg minket, ha a Tekken 8 is képviseltetné magát a rendezvényen - elvégre a kiadó idei egyik legjobban várt megjelenéséről beszélünk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Tr4nCe
Ez a Naruto kb. semmivel sem tud többet mint az előzőek. Pedig már úgy várok egy igazán jó Naurto-s címet, de ez a már nem tudom hányszor újraskinezett STORM.. plusz tesznek bele pár új karaktert... semmi fejlődési görbe. Vegye majd meg az, akinek Kaguya az anyja.
1.
1.
mohaneji
Remélem lesz valami az új Dragon Ball Tenkichi játékból is .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...