Megújul a Ubisoft Connect PC-s kliense

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 27.
  • Hír
Link másolása
A francia kiadó saját launcherének új verziója jelenleg még béta verzióban érhető el, és úgy a kezelőfelület, mint maga a kliens működése is megújul, hogy elősegítse a gördülékenyebb játékot.

Tegnap jelentette be a Ubisoft, hogy megújult a Connect PC alkalmazásuk, első körben béta formájában. A program sokak által kritizált régimódi dizájnját, körülményes felépítését és nehéz átláthatóságát igyekeznek majd kijavítani, és informatívabb felületet kívánnak alkotni.

A változtatásnak köszönhetően egyszerűbb lesz barátokat találni és meghívni őket egy közös játékra. Természetesen nem csak felszíni frissítést ígérnek, hanem magát a program működését érintő frissítéseket is. Integrálják a Ubisoft+ katalógus játékait is a játéklistába, egyértelműsítik, hogy melyik játékok vannak már telepítve, de bekerül az a funkció, hogy stream formájában megoszthassuk barátainkkal, hogy mit játszunk.

A változtatásra mindenképpen szükség volt, mivel a Connect PC a legkevésbé népszerű PC-s launcher a nagyok között, és valószínűleg még annyian sem használnák mint most, hogy ha nem lenne kötelező a Ubisoft játékainak futtatásához. A Steam frissítésének tanulságai szerint várhatóan pozitív lesz a Connect PC frissítésének fogadtatása is.

Hogy mikor jön majd a végleges verzió, nehéz megmondani, azonban nem kizárt, hogy az Assassin's Creed: Mirage megjelenésére már elérhetővé szeretnék tenni az új, végleges launchert. A béta verzióra való frissítést fokozatosan fogja felajánlani a meglévő felhasználóknak.

2.
2.
markoci555
nekem nem a kinézettel lenne bajom, hanem az alapokkal
pl miért generál 2 játékot, csak mert az ubi accounton van egy játék, majd a steamen elindítva ugyan azt a játékot hozzáad egy másodikat az ubi felhasználóhoz, szétbugoltatva az egészet, sokszor játszhatatlan közeli állapotra
gyors példa, ami eszembe jut: watch dogs multiplayer le van blokkolva steam-ről, leárazva, de pénzt költöttem rá - ennek ellentéteként telepítve az ubi-s játékot, amit ingyen vágtak az emberekhez, abban meg működött minden, undorító az egész és soha többet nem akarok semmit az ubis kliensen hozzáadni az accountomhoz, hogy minimalizáljam ezeket a baromságokat
1.
1.
hedzsooo
Mondjuk nem is art frissiteniuk, ha valoban az uj Avatar, + SW jatek is nem lesz PC-re Steamen keresztul, hanem csak a sajat boltjukon keresztul.... :)))

Bar szerintem meg ha az uj PC-s kliensuk jobb is lesz, akkor is nagy hiba lesz Steamen nem kiadni de hat ok jobban tudjak bizonyara... :D XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...