Wayfinder - augusztusban indul az early access

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A korai hozzáféréshez valamelyik Founder's Pack megvásárlása szükséges, de ha türelmesek vagyunk, akkor a végleges megjelenésnél már ingyenes játszható lesz a Wayfinder.

Az Airship Syndicate játéka augusztus 15-én válik elérhető a fizetős játékosoknak Steamen, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is, teljes cross-play és cross-save támogatással. A Founder's Pack megvásárlásával nemcsak a korai hozzáféréses verziót kapjuk meg, hanem az új karakterekhez is előbb juthatunk hozzá, és a Reward Tower minden előnye is elérhető lesz majd számunkra.

Új karakterből pedig máris bemutattak egyet, a Venomesst, aki egy mobilis mesterlövésznek tűnik. A trailernek szánt animációs film ugyan nagyon látványos, de túl sokat nem árul el a tényleges játékmenetről.

A Founder's Packből több verzió is elérhető, amelyek más-más bónuszokat adnak a fizetős játékosoknak, viszont mindegyik két szezonnyi exkluzív tartalmat biztosít a támogatóknak. Azért is érdemes elgondolkodni a vásárláson, mivel az így megszerezhető tartalmakat a később semmilyen formában nem lehet majd megvásárolni – legalábbis a készítők elmondása szerint.

Hogy a free-to-play verzió mikor lesz majd elérhető, egyelőre nem tudni, azonban ha legalább két szezonon keresztül gyűjthetik be a fizetős játékosok a különféle játékon belüli előnyöket, akkor sanszos, hogy nem lesz kiegyenlített a a fizetős játékosok és az ingyenes játékosok harca.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...