Ennyi időt vesz igénybe a Baldur's Gate III kampányának végigjátszása

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 23.
  • Hír
Link másolása
Azt sejteni lehetett, hogy a Larian Studios nem éri be kevéssel, és bizony a Baldur's Gate III-ban is lesz tartalom bőven. A hardcore játékosok akár 200 órát is belerakhatnak a kampányba.

A Larian Studios társalapítója és kreatív rendezője, Sven Vincke a PC Gamernek adott interjújában elmondta, hogy a közelgő szerepjátékuk "újrajátszhatósági faktora nagyon magas", számos perspektívából teljesíthetjük a kampányt. Egy alkalmi játékosnak körülbelül 75-100 órát vesz igénybe, mire felcsendül a stáblista, míg a hardcore játékosok, akik a lehető legtöbbet szeretnének kihozni egyetlen karakterből, akár 200 óránál is többet belerakhatnak az első végigjátszásba.

A sztori rengeteg választási lehetőséget és következményt tartalmaz, "nincs olyan dolog, ami ne kapcsolódna a fő cselekményhez" - állítja Vincke. Mindegyik karakterrel más és más nézőpontból ismerhetjük meg a kampányt, függetlenül attól, hogy előre beállított vagy saját hősről van szó.

A rendező szerint hat évet töltött a csapat azzal, hogy a történet minden egyes darabja kapcsolódjon egymáshoz. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen háttérsztorival vágunk neki a kalandnak. A játék arra ösztönöz, hogy menj és tedd a dolgodat, mert az vagy aki és ez az identitásod.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Baldur's Gate III nem kevesebb, mint 17 ezer befejezést tartalmaz, szóval van itt odafigyelés a részletekre, nem is kevés!

A játék augusztus 3-án érkezik PC-re, míg szeptember 6-án PlayStation 5-re is.

4.
4.
Doomsayer
#3: Nem kötekedés, de másodszor látom az elmúlt időben, hogy valaki a BG3-at open world-nek meg főleg Action RPG-nek gondolja. De miért? ARPG a Diablo, a Titan Quest, a Torchlight meg ezek. Annyi köze van ezeknek a BG-hez, mint a God of War-nak a Need for Speed-hez. Már nem mintha nagyon fontos lenne ez a dolog, de én akkor is mindig fennakadok benne. Persze ha úgy értetted, hogy a Witcher 3 meg a Skyrim Akció RPG és a BG3 ezekkel lesz egy kategóriában a kockulás mértékét, vagy jóságot tekintve, akkor nem szóltam.
3.
3.
hedzsooo
Megvan EA-ban kb. 2 eve mar Steamen nekem is? Nem is emlekszem mikor jott mar ki pontosan EA-ban de 1 hettel ezelottig nem nyultam hozza, csak azert vettem meg Steamen EA-ban anno, hogy tamogassam en is a keszitoket. Most elkezdtem vagy 1 hete jatszani ezt az EA verziot, csak hogy picit megismerkedjek a beallitsaok menuvel, + a karakter-keszitovel (IGAZ, minden masabb, picit tobb, + kiforrottabb lesz a hamarosan erkezo teljes verzioban majd.), + a jatek mechanikajaval, iranyitasaval, stb.

Mondanom sem kell, mar ez az korai verzio/EA is letehetetlen valoban, kapasbol tobb mint 20 oram benne, pedig a tortenetbe direkt bele sem mentem igazan, azt a teljes verziora hagyom. :D Krealtam mar vagy 10 karaktert kivancsisagbol, haha. :)))

Ja, meg modok mar most is vannak mar ehhez az EA verziohoz is, azokkal is ismerkedtem, h jelenleg hova/hogyan a legjobb, erdemes a modokat feltelepiteni hozza.:)))

Ez a jatek kapasbol megszamlalhatatlan oras lesz a rajongoknak, kb. mint a TES V: Skyrim, + a Witcher 3 a legutobbi idokbol, Action RPG, open-world, fantasy kat.-ban. :)))
2.
2.
hedzsooo
#1: Van reklamblokkolo mobilokra is. Nem hasznalnam sem PC-re, sem mobilra egyiket sem de foleg mobilon olykor kurta lassan toltodne barmilyen cikk (nem feltetlen GK-rol), + kurta zavaro a villogo, belogo 6-8 reklam 1etlen cikknel... Szoval ja, ajanlom az ingyenes reklamblokkolokat manapsag, pedig lehet olykor lenne is olyan reklam ami meg engem is erdekelne
1.
1.
delphijos
Engem komolyan nem zavar hogy csak ennél a cikknél 6 reklám van - valamiből meg kell élni - de azzal nem lehetne csinálni valamit hogy a ereklámok időről időre ne lógjanak bele a szövegbe ? Mert az írtó idegesítő. PC-n ritkábban tapasztalom, de monbilon rendszeres.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...