Netflixre érkezik a Scott Pilgrim-anime

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Az eredeti stábbal – mint szinkronhangok – nézhetjük majd Scott Pilgrim kalandjait ebben az új anime sorozatban a Netflixen. A Scott Pilgrim Takes Off november 17-én érkezik a streamingóriásra.

Egy szerethető, de lúzer srác és a tipikus új lány kettőséből semmi izgalmas nem sülhet ki, igaz? Nos, ahogy a Scott Pilgrim-univerzum is remekül bemutatja, bizony tévedünk. Ha a 2010-es élőszereplős film – amiben zseniális volt Michael Cera játéka -, vagy annak játékadaptációja nem győzött volna meg minket erről, akkor most tehetünk még egy próbát az anime változattal.

Scott szerelmes lesz a városba újonnan érkezett lányba, Romana Flowersbe, de nem olyan egyszerű elérni a boldogságot, mint azt elsőre gondolnánk. Ahhoz, hogy ténylegesen egymáséi lehessenek, Scottnak le kell győznie a lány hét ördögien gonosz ex barátait.

A teaser sokban hasonlít Bryan Lee O’Malley – a képregények alkotója – stílusához, miközben apróbb jelek a videójátékra hajaznak, mint a Takes Off felirat is. Ahogy már említettük az élőszereplős film stábja visszatér és üdítő látni, hogy újra Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Aubrey Plaza, Chris Evans, Brie Larson és még sokan mások fogják kölcsönözni a karakterek hangját. Nem csak a színészek, de a rendező is visszatér, Edgar Wright ezúttal producerként segítette az anime létrejöttét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...