Már tölthető a Pioneers of Pagonia demója

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A The Settlers atyjának új városépítő stratégiája nem csupán szép, hanem okos is, ráadásul már most kipróbálhatjuk. A három térképet tartalmazó demó már elérhető a Steamen, de nyakunkon a korai hozzáférés is.

A Pioneers of Pagonián az a Volker Wertich dolgozik, akinek az első The Settlerst is köszönhettük. A veterán fejlesztő februárban árulta el, hogy új városépítő stratégián dolgozik, ami nem tér el túlzottan a jól bejáratott recepttől. Itt is erőforrásokat kell gyűjtenünk, építkezhetünk, miközben településünk populációja lassan növekedésnek indul. Utána már elnézhetünk a szomszédos szigetekre is, ahol növelhetjük a befolyásunkat a nem mindig barátságos lakók legnagyobb kellemetlenségére.

A játék korai hozzáférése december 13-án indul a Valve rendszerében, de csak néhány végleges funkcióval, beleértve a véletlenszerűen generálódó térképeket, a több mint 40 különböző épülettípust, a 70-féle árút és gyártási láncot. A végleges verzió elkészítési ideje körülbelül további hat hónapot vesz igénybe. 2024 első negyedévében várható a kooperativ mód, a kibővített termelési kijelző, a bányászat lehetősége és a horgászkunyhó. Az anyag ára 30 euró lesz egyébként.

A Pioneers of Pagonia demója viszont már most elérhető a Steamen, amely három térképet tartalmaz, amit teljesen felfedezhetünk, miközben a játékosok több ezer lakosból álló virágzó közösséget építhetnek fel és irányíthatnak kedvükre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...