PlayStation-konzolokra is érkezik a Venture to the Vile

  • Írta: osan
  • 2023. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A sötét hangulatú metroidvania játékról eddig is lehetett tudni, hogy érkezik konzolokra, de most a fejlesztőstúdió konkretizálta a dolgot és kiderült, hogy PC-n kívül PlayStation-masinákon is élvezhetjük majd a Cut to Bits alkotását.

Elöljáróban érdemes azt elmondani, hogy a fejlesztőcsapat nem egy tagja veteránnak számít, hiszen olyan játékokon dolgoztak, mint a Grand Theft Auto IV vagy az Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ugyan a Venture to the Vile nem egy nyíltvilágú TPS lesz, de biztosan hasznos helyet fog találni magának a már megszerzett tapasztalat ebben a borongós metroidvania játékban.

A játék világát elárasztotta a Vile, egy ismeretlen eredetű fertőzés, ami mindent, ami kontaktusba lép vele, felismerhetetlen szörnyeteggé változtat. Ebben a szörnyű kórtól sújtott helyzetben főhősünk elveszti barátját, akinek megtalálása lesz a cél. Miközben a városban és annak külkerületjeiben rohangálunk nem egyszer szembe fogunk találkozni egy Vile által megfertőzött és átalakult ellenséggel, akit ha legyőzünk, dönthetünk úgy, hogy magunkba szívjuk a Vile-t ezáltal új erőkre téve szert. Vajon sikerül megmentenünk a várost és barátunkat mielőtt magunk is visszafordíthatatlanul átváltozunk?

2024-ben kiderül, mikor a játék megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is. Ha PC-n ki szeretnétek próbálni a játékot, már megtehetitek, hiszen Steamen elérhető a demó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...