Több új projekthez is fejlesztőket toboroz a FromSoftware

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 30.
  • Hír
Link másolása
Elfoglalt volt az elmúlt néhány évben a kultikus japán stúdió, az Elden Ring mellett egy másik széles körben elismert játékot szállított le az Armored Core 6: Fires of Rubicon személyében. És hol van még a vége?

A FromSoftware egyelőre nem tud hibázni, a tavalyi Elden Ring mellett idén egy másik remek visszajelzéseket kapott játékot is leszállított, ez volt az Armored Core 6: Fires of Rubicon, és a jelek szerint akad még pár projekt a stúdió tarsolyában, hiszen a minap beindult hozzá a fejlesztők toborzása.

Ahogy azt az IGN japán részlege kiszúrta, a FromSoftware idén decemberben több webkonferenciát is rendez, amelynek célja, hogy számos munkaterületre keresnek tehetséges embereket, akik több közelgő játékon dolgozhatnak náluk.

"Csatlakozz hozzánk a következő fejezetben!" - olvasható a felhívásban. "Olyan fejlesztőket keresünk, akik központi szerepet tölthetnek be számos új projektünkben".

Jelenleg az egyetlen játék, amit hivatalosan is megerősítettek a srácok, az az Elden Ring nagyszabású kiegészítője, a Shadow of the Erdtree, aminek sajnos még nincs pontos megjelenési dátuma, de a tervek szerint még az aktuális pénzügyi évben élesedhet, ami 2024. március 31-én ér véget.

A korábbi szivárgások azt állították, hogy a csapat ismét a Sonyval közösen hoz tető alá egy új IP-t, ami kizárólag PS5-re érkezik, és jobban hasonlít majd a Dark Soulsra, mint a Sekiróra, vagy az Elden Ringre. Adja az ég, hogy a Bloodborne II legyen!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...