Januárban érkezik Az elit alakulat készítőinek új sorozata, A levegő urai

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Újra összeállt Steven Spielberg, Tom Hanks és a Gary Goetzman hármasa, így a Band of Brothers és a The Pacific után egy újabb sorozat mutatja be a második világháborúban harcoló katonák mindennapjait.

A grandiózus háborús sorozatok rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen már nagyon közel van A levegő urainak premierje. Steven Spielberg, Tom Hanks és Gary Goetzman produceri felügyelete alatt megszülető szériában a 100. bombázószázaddal ismerkedhetünk meg, hasonlóan drámai szellemiséggel, mint amely Az elit alakulatot és a The Pacificet is átjárta.

Donald L. Miller azonos című könyvéből John Orloff készített forgatókönyvet, melyben a "Véres Század" tagjai veszélyes bombázásokat hajtanak végre a náci Németország felett. Ám nem csupán a harccal kell szembenézniük, hanem a hideggel, az oxigénhiánnyal és a 25 ezer láb magassággal is. A fiatal férfiak nem kevés pszichológiai és érzelmi árat fizettek a Harmadik Birodalom borzalmainak megfékezéséért. Néhányukat lelőttek vagy elfogtak, sokan megsebesültek vagy meghaltak, és csak pár embernek volt akkora szerencséje, hogy élve hazajussanak.

A szereplőgárda is impozáns, az Oscar-díjra jelölt Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle és Nate Mann mellett ott lesz Raff Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook és Ncuti Gatwa is.

Spielberg stúdiója, az Amblin Television szakított az HBO-val, így A levegő urait az Apple Studios hozza el nekünk.

1.
1.
Spazz Maticus
Hát igen, 25 láb magassággal igen nehéz az élet még négykézlábra ereszkedve is egy B-17-es belsejében...XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...