Warhammer 40,000: Darktide: megnyílik a halál karneválja

  • Írta: szlav
  • 2023. november 12.
  • Letöltés
Link másolása
The Traitor Curse névre hallgat a Warhammer 40,000: Darktide évfordulós frissítése. A két felvonásban érkező frissítéscsomag sok újdonsággal, köztük egy vadiúj pályával bővíti a kooperatív mészárlást.

Egy évvel ezelőtt nem állt jól a Warhammer 40,000: Darktide szénája, az októberi konzolos megjelenés és a 2.0-ás frissítés azonban csodákat művelt a sötét jövőben játszódó lövöldével. A Fatshark csapata végre teljes erővel a post-launch támogatásra koncentrálhat, ennek következő gyümölcse pedig a The Traitor Curse néven futó évfordulós frissítés.

Egy új zóna, vele együtt pedig egy új misszió érkezik a játékba: a The Carnival a Moebian 6th eretnek zsoldosainak az otthona, mi pedig az Istencsászár nevében jól kipucoljuk majd azt. Az új küldetés mellé számos apró javítás és egy-két új átvezető videó is dukál, a négy karakterkaszt közül pedig a Veteran jár majd a legjobban, az ő képességfájuk ugyanis kibővül majd néhány új opcióval.

A The Traitor Curse két felvonásban érkezik: az első etap még novemberben élesedik, az évfordulós frissítéscsomag második fele pedig valamikor decemberben jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...