Hónap végén indul a Hawked Early Access

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 24.
  • Korai verzió
Link másolása
A nyári nyílt bétateszt után a fejlesztők a munka következő szakászba lépnek, és a játékosok visszajelzései alapján akarják tökéleteseíteni a játékot. PC-n már a hónap végétől segíthetünk nekik.

Ha mindig is szerettünk volna a jó ügy érdekében egzotikus helyeken gyilkolni és fosztogatni, akkor a Hawked gyakorlatilag nekünk szól. A British Museum alapelvei mentén dolgozó Grail nevű cég olyan renegátok jelentkezését várja, akik az emberiség jövőjének és kultúrájának megőrzése érdekében hajlandók mindenféle értékes holmit "kimenekíteni" jelenlegi tartózkodási helyéről.

Az sem árt, ha hajlandó a jelentkező bemocskolni a kezét, mivel a kincsek jelenlegi őrzői (vagy tulajdonosai) nem szívesen válnának meg tőlük. A festői X-sziget veszélyeivel szemben három fős csapatok formájában vehetjük majd fel a harcot, ráadásul teljesen ingyenesen. A korai hozzáférés november 30-án indul majd útjára PC-n.

A készítő MY.GAMES csapata egy rendkívül pozitív és értékes nyílt bétatesztről számolt be, amelynek alapján szeretnék a következő szintre léptetni a fejlesztést. Ez pedig a korai hozzáférés lesz, amely során folyamatosan figyelik majd a játékosok visszajelzéseit és észrevételeit, és igyekeznek azokat beépíteni a fejlesztés menetébe. A Hawked egyelőre csak PC-n lesz elérhető, a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S verziók valamikor 2024 elején várhatók.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...