Megjelenési dátumot kapott az Expeditions: A MudRunner Game

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A MudRunner és SnowRunner játékokat jegyző Saber új alkotása végre megjelenési dátumot is kapott, szerencsére nem kell már sokat várni rá. Elindult a játék előrendelése is a kiadó honlapján.

A Focus Entertainment kiadásában megjelenő játékot a nyáron jelentették be, és az első trailer alapján is egy olyan cím képe sejlett fel előttünk, ami egyszerre lesz kihívásokkal teli, mégis egy roppant meditatív élmény. Most már azt is tudjuk, hogy mikortól fedezhetjük fel az különböző érdekes tájakat.

A MudRunner és SnowRunner játékokból ismert sárdagasztós játékmenetet a felfedezés örömével és annak bonyolultságával ötvözi a Saber új játéka, ami március 5-én jelenik majd meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és természetesen PC-re.

A játék előrendelése már elkezdődött PC-n, Xboxon és PlayStationön is, természetesen a korai vásárlók verziótól függően különböző bónuszokat is kapnak, mint az első éves season pass, vagy egy 96 órás korai hozzáférés a játékhoz. A teljes bónusz listát az alábbi képen láthatjátok:

2.
2.
FrankBlack
A Spintires (2014) óta rajongója vagyok a játéknak. A Snowrunner-ben is van már pár száz órám és még közel sem értem a végére a 10 season-nek amit eddig megvettem (11-nél tartanak most). Igaz, közben elölről kezdtem az egészet New Game Plus-al. Az elején csak az alapjáték három régióival elvoltam úgy 120 órát. Kiváló mod támogatás révén további remek tartalmak vannak hozzá.

Sokszor gondoltam rá játék közben hogy csak felfedezős játékként is megállná a helyét. Hát tessék most itt lesz. Nagyon várós, tuti vétel.
1.
1.
memoryman
A MudRunner megvan. Még az EPIC osztogatta ingyen egyszer. A Snowrunner is a listámon és ez is rohadt jónak ígérkezik. Felírtam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...