Aggasztó jelek a Suicide Squad: Kill the Justice League körül

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 9.
  • Hír
Link másolása
Néhányan már kipróbálhatták a hamarosan megjelenő játékot, azonban egyelőre senki sincs elragadtatva.

Hamarosan érkezik a Suicide Squad: Kill the Justice League, azonban a játék előszele messze nem problémamentes, legutóbb decemberben volt kisebb botrány körülötte. A február 2-re tervezett bemutató előtt páran kipróbálhatták a játékot Los Angelesben egy eseményen. Néhány óra játék után azonban a legtöbben inkább aggódnak miatta, mint sem izgatottan várják.

A fejlesztők tervei szerint a játék live service modellre épít majd, azaz a megjelenés után is rendszeresen kapunk majd különböző tartalmakat, küldetéseket. A legtöbb korai tesztelőnek kifejezetten tetszett a sztori, illetve maguk a karakterek és kiemelték, valóban úgy tűnik, hogy a játék arról szól, amit ígértek: likvidálni kell majd a Justice League karaktereit.

Azonban ezen kívül jórészt csak problémákat, kétségeket fogalmaztak meg az újságírók. A GameSpot riportja kiemeli, hogy bár a karakterek és a sztori kifejezeten vicces és szórakoztató, az open worldre jellemző random mellékküldetések néhol inkább zavaróak. Illetve kérdéses, hogy a live service elemek hogyan tudnának extra tartalmat hozzátenni a játékhoz.

Destin Legarie, aki az IGN részéről próbálhatta ki a játékot hasonló meglátásokat fogalmazott meg. Az open world elemek néhol fárasztónak, igénytelennek tűnnek. Illetve kiemelte azt is, hogy a játék főhősei azért nagyon durva dolgokat tesznek meg, végső soron ezek mégiscsak antihősök, ami néhol nehézzé tette az együttérzést.

Hasonló híradásokat olvashatunk az Eurogamer vagy a VGC oldalain is. Úgy néz ki, hogy a legfőbb probléma a gameplay-jel van, ami sokaknak azért fáj, mert a Rocksteady korábbi játékainál az kifejezetten jó volt.

Mindenesetre reménykedhetünk benne, hogy a korai hozzáférés nem tudott teljes képet mutatni és valahogy sikerül megfelelően összehangolni a kifogásolt pontokat. Mindenesetre a megjelenés előtt szűk egy hónappal ezek semmi esetre sem biztató jelek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...