Probléma van a Palworld szervereivel

  • Írta: osan
  • 2024. január 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A készülő nyitottvilágú túlélőjáték, melyre sokan úgy hivatkoznak, mint „Pokémon fegyverekkel” a mai naptól elérhető korai hozzáférésben, viszont annyian kíváncsiak a játékra, hogy a szerverek nem bírják.

A mai naptól végre elérhető korai hozzáférésben a nyílt világú kaland, ami a Pokémon-univerzumot vette alapul – bár jogi okokból ez nincs hivatalosan kimondva - és azt dolgozta tovább fegyverekkel. Azon kívül, hogy nemcsak különleges lényeket ejthetünk el és adhatunk tovább rajtuk, de embereket is, készíthetünk fegyvereket, hogy minél jobb esélyekkel induljunk a nagyvilág ellen.

A játék célja a túlélés, amit jelenleg a szervereknek épphogy sikerül produkálni, hiszen számos játékos, de még a fejlesztők is arról számoltak be, hogy a nemvárt játékosszámtól instabillá váltak a kapcsolatok:

Jelenleg a szerverszolgáltatónk is azt jelezte, hogy a rengeteg egyszerre játszó felhasználó miatt a szerverek instabillá váltak és lehetséges, hogy kapcsolódási problémákat tapasztalhattok. Azon dolgozunk, hogy ez minél hamarabb megoldódjon. Eközben pár felhasználó jelezte, hogy 2-3 kísérlet, vagy egy kis várakozás után sikerült csatlakozniuk a szervezekhez.” – olvasható a Palword-csapat X-posztjában.

A cikk írásakor összesen 369 307 játékos nyüstöli az alkotást egyszerre. Ahogy azt már írtuk a Palworld korai hozzáférésben elérhető PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, megjelenésekor pedig a Game Pass-ben is landolni fog, de a korai verzióval már itt is játszhatnak az előfizetők.

1.
1.
Ooorky
Hogy ez mekkora egy rakás sz*r. Rusnya, de legalább akad is series X-en...
Mellette egy vérgyenge Ark koppintás, dinók helyett pokémonokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...