Ismét csúszik a Life by You

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 3.
  • Csúszás
Link másolása
A Paradox Interactive életszimulátorát tavaly jelentették be, és bármennyire is ígéretesnek tűnik a trailerek alapján, valahogy nem akar összejönni a korai hozzáférés elindulása.

Az életszimulátorok műfaja enyhén szólva monopolizált, hisz az EA The Sims-sorozatán kívül nem igazán van más játék ebben a zsánerben. Persze, lehet azon vitázni, hogy például egy Stardey Valley életszimulátornak számít-e, viszont nyilvánvaló, hogy a két játéknak teljesen más a fókusza.

Ezért is volt a műfaj rajongóinak örömteli hír, hogy az első The Sims atyja, Rod Humble és a Paradox közös erővel készítenek egy vetélytársat az EA franchise-ának. A dolgot sajnos beárnyékolta, hogy 2023 szeptemberéről 2024. március 5-re módosult a korai hozzáféréses verzió indulása PC-n.

Most pedig úgy fest, hogy ismét toltak az induláson, bár ezúttal csak 2024. június 4-re. A fenti videóban Rod Humble nem csak a csúszás okait magyarázza meg, hanem a játékkal és a projekttel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre is igyekszik választ adni. A csúszás oka természetesen az, hogy a fejlesztést végző Paradox Tectonic a lehető legjobb játékot tehesse a játékosok elé. A Life by You a Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető lesz. 

1.
1.
crytek
Érdekes hogy mennyi sims clone készül/készült nem igen követem mi jelent meg mi nem...de nem igen "beszélnek" róluk..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...