Lezárult a Stormgate Kickstarter-kampánya

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 3.
  • Hír
Link másolása
A játék támogatottsága rendkívüli, a fejlesztők pedig heteken belül megtarthatják a kiváltságos kevesek számára az első bétateszteket, maga a játék pedig a nyáron lép majd early accessbe.

Január közepén már beszámoltunk róla, hogy a volt Blizzard fejlesztőkből álló Frost Giant Studios első játéka, a Stormgate rendkívül jól teljesít a közösségi finanszírozás terén. Az eredeti 100.000 dolláros célt végül több mint 2.380%-al lépték túl, a befolyt 2.380.701 dollár több mint elég ahhoz, hogy a kampány minden mérföldkövét kipipálhassák a készítők, és minden beígért feature-t beletegyenek.

Legalábbis idővel, ugyanis a fejlesztők legújabb posztja már a közeli és távlati terveiket is részletezi, amelyek között egy nyáron induló korai hozzáférés is szerepel. Azonban akik kellő mértékben támogatták a játék elkészültét, azoknak már akár februárban lehetőségük lesz a játék zárt bétában való tesztelésére.

A Stormgate valójában a Blizzard mára parkolópályára helyezett RTS-játékainak lesz a szellemi örököse, egyenesen a mesterektől, így aki szerette a Warcraft 3-at és a Starcraft 2-t, annak igazi csemegének ígérkezik a játék.

1.
1.
hedzsooo
A jobbak mar regen elhagytak a Blizzard-ot, ahogyan pl. a BioWAre-t is.. Apropo, a BioWare-tol kivaltak is osszeraknak hamarosan nekunk majd valamit mar. Illetve eppenseggel tobb cimet is. Kivancsian varom ezt is, + azokat is! :) Amugy a Nightingale-re gondoltam, + amire megjobban kivancsi leszek meg majd, az az EXODUS lesz az ex-Bioware fejlesztoktol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...