Aranylemezre került a The Outlast Trials

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 13.
  • Hír
Link másolása
Nincs helye csúszásnak, a Red Barrels csapata minden kritikus pontot kipipált a fejlesztési ütemtervben, így a kooperatív horrorjátékuk megérett a sokszorosításra. Egyben megköszönték a konzolosoknak, hogy türelmesen várták a premiert.

A Red Barrels van olyan profi csapat, hogy tartani tudja a kitűzött megjelenési dátumot, hiszen az X-en számoltak be róla, hogy végre aranylemezre került a The Outlast Trials, amely 2023 májusa óta volt elérhető korai hozzáférésben a Steamen. Ezzel a játék március 5-re datált premierdátuma helytállónak bizonyult.

Azonban ezen a napon a konzolos változatos is elstartoltak, a stúdió meg is köszönte a konzolrajongóknak a türelmes várakozást, és jelenleg már előrendelhető a digitális boltokban a kooperatív horrorjáték.

Szűk egy év alatt a készítők folyamatosan új tartalmakkal és eventekkel látták el az Early Access-verzióit, így egy végletekig polírozott élmény vár ránk a következő hónapban. A végleges verzió megjelenési dátumát még decemberben jelentették be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...