A Discord letiltotta a Helldivers 2 közösségi menedzserét

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Túl sok üzenetet küldött, túl gyorsan. Majd minden igyekezete ellenére sem kapta vissza a fiókot, egészen addig, amíg az Arrowhead vezérigazgatója közbe nem lépett.

A Helldivers 2 kifejezetten népszerű a játékosok körében, talán kicsit túl népszerű. A szerverek nehezen viselték a terhelést. A hétvégére aztán emeltek a szerverek kapacitásán, azonban előre jelezték, ezzel sem tudják garantálni, hogy mindenki be fog jutni.

A káoszos időszak ráadásaként érkezett a hír, hogy Katherine Baskin, a játék közösségi menedzsere elvesztette a Discord fiók hozzáférését, mert a rendszer robotnak nézte. A hivatalos indoklás szerint “túl sok üzenetet küldött, túl gyorsan.”

Baskin amellett, hogy nyitott egy hivatalos support ticketet, X-en is jelezte a problémáját, többször is, azonban mindannyiszor süket fülekre talált. Közel két nap után az Arrowhead vezérigazgatója, Johan Pilestedt is beszállt a beszélgetésbe, ami végül segített megoldani a problémát, mintegy 42 órával az eset után Baskin visszaszerezte a fiókot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...