Távozott a Battlefield sorozatot fejlesztő stúdió vezetője

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 25.
  • Hír
Link másolása
Marcus Lehto otthagyta az EA-t és a Battlefield játékokért felelős Ridgeline Games-t. A döntésről sem ő, sem a cég nem nyilatkozott. Ráadásul nem ő az első, aki a közelmúltban otthagyta a stúdiót.

DANNYonPC nevű X felhasználó vette észre, hogy Marcus Lehto otthagyta az EA-t és minden, Battlefieldre utaló referenciát törölt a közösségi média felületéről. Az egyetlen, ami megerősíti, hogy Lehto valóban távozott az a LinkedIn profilja, ezen kívül sem ő, sem az EA nem kommentálta az eseményeket.

A gyanús csend, valamint az, hogy nincs álláshirdetés a Ridgeline Games, illetve az EA oldalán sem alapján az Insider Gaming felveti annak a lehetőségét, hogy nem csak Lehto távozott, hanem a teljes stúdiót bezárják.

A Ridgeline társalapítója és művészeti igazgatója Chris Matthews szintén távozott januárban, hogy csatlakozzon a Destiny mögött álló Bungie stúdióhoz. Januárban még úgy tűnt, hogy az EA gőzerővel dolgozik az új Battlefield játékon, most azonban úgy tűnik, hogy nem minden teljesen kerek a stúdió háza táján.

11.
11.
Grabowsky30+
Sikerült még egy jó szériát kivégeznie a kampós orrú, nyakkendős parasztoknak! Gratulálok remélem gyógyszert vesznek a pulykapénzből!
4.
4.
Low Noise
Na akkor talán a Sony-tól jön majd egy Single player FPS. Akár meg is vehetnék a Battlefield nevet, ha az EA nem tervez vele.

"Chris Matthews szintén távozott januárban, hogy csatlakozzon a Destiny mögött álló Bungie stúdióhoz"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...