Az idén jön a Persona 3 Reload DLC-je

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 7.
  • Hír
Link másolása
Az Episode Aigis – The Answer címet viselő kiegészítés valójában a játék felújításából eddig hiányzó epilógust fogja elhozni, a játékosoknak szeptembertől lesz majd elérhető.

Az Atlus idei talán legnagyobb játéka a Persona 3 újrakiadása, ami bár nem sikerült tökéletesre (igazából a rajongók szemében igen magasra tette a lécet az eredeti), ettől függetlenül rendkívül jól sikerült felújításról beszélhetünk. Azonban sokak számára meglepő volt, hogy nem lett teljes a játék.

Kapásból az epilógus hiányzott belőle, ami nem csak a szálak elvarásáról szól, hanem nagyjából 30 órányi tartalmat jelent. Igaz, ez az utolsó fejezet eredetileg nem volt része a játéknak, a 2006-os újrakiadásban tették hozzá az Atlusnál, viszont a rajongók számára a játék szerves részét képezi. Számukra jó hír, hogy szeptembertől játszhatnak majd az utolsó fejezettel DLC formában, a rossz hír, hogy nem olyan egyszerű a dolog.

Kapásból fizetős DLC-ről van szó, nem ingyenes frissítésről, másrészt pedig az immár Episode Aigis – The Answer (ami a DLC eredeti japán és angol címeinek összedolgozása) néven futó kiegészítő az Expansion Pass részeként lesz elérhető. A nagyjából 25 dolláros felárért cserébe viszont nem csak a DLC-t kapjuk meg, hanem több ismert zeneszámot is a Persona 4-ből és a Persona 5-ből, illetve egy csomó új ruhát is kapunk majd. Az első tartalmak már március 12-én elérhetővé válnak, Game Pass előfizetők számára pedig kedvezményes a vásárlás is. További jó hír, hogy az Atlus elmondása szerint nem készül egy Persona 5 Royal-féle újrakiadás a játékból, így bátran megvásárolhatják a DLC-csomagot a rajongók.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...